GOTT NYTT ÅR!!!


Gott Nytt år!

Vi ska snart åka till Robin och Camilla, Meyas första nyårsafton! :)
Fyra par med minst ett barn var! :)) De kommer bli hur mysigt som helst! Vi har gjort efterrätten, hoppas den bliv bra :)
Igår var vi och fikade, matade änderna och tog en sväng på Kungsmässan med Kicki och hennes fina juveler!
Meya gillade fiket, hon tjöt av glädje och gjorde klart för alla därinne att hon minsann var där också!




Idag var pappa och rotade fram stolen som vi lånar av fina grannen ♥ Meyas nyårs gröt!



Gosiga tjej! Jättebra med sittdelen :) Man kan ha koll på allt och när man blir trött så e de bara å sova!


Hoppas ni får en härlig nyårsafton!

Kram från oss!

Färgglada Januari!



Gomorron!

Nu ligger lilla goisen å sover. Jag borde rusa ut i tvättstugan för å boka tvätttid fast jag fryser redan så jag hoppar de! Tar de sen :)

Såg nyss reklamen med ICA Stig som drar igån en sluta röka kampanj med honom på facebook! Helt ärligt så tror jag inte han lyckas, men han är ju lite som ett avskräckande exempel, jaa tänker på hans silkes lena rynkfria hy vars lyster lyser rakt genom TVn! Fast de är ju jättebra om han kan få andra att sluta såklart!


Såhär fin blir man om man röker! FIMPA! :)

Sen Meya kom har min inställning till livet ändrats lite, jag vill inte börja röka igen för då kanske Meya börjar när hon blir äldre eller tänk om man får lungcancer och dör i förtid.... Man lever bara en gång ( kanske hehe! ) så ta väl hand om er!

Därför så tänkte jag kickstarta 2011 med en härligt färgglad månad! Är Ni med?!
Såhär tänker iaf jag leva:♦ Äta en massa frukt och grönsaker, hört talas om RAWFOOD? Man bör inte koka bort nyttigheterna i grönsakerna!
♦Slopa sockret! Ha te x honung i teet istället :)
♦Slopa alkoholen! Fast nu tror jag inte riktigt på förbud så ETT glas vin till middan är mer än okej!
♦SOVA!!! Kroppen återhämtar sig och läker när man sover!
♦Träna! Rör på dej lite varje dag! ♦Sträck ut musklerna, du blir mjukare i kroppen :)
♦Unna dej en 15 minuter om dagen med att bara vara! Tänk inte på något annat än på att andas rätt! Ta några djupa andetag, slappna av i hela kroppen!
♦Nyttiga fetter hittar du i nötter, avocado. Passar perfekt som snacks!
♦Mörk choklad, minst 70% innehåller mycket antioxidanter!
♦Drick mycket grönt the!

♥Tänk på alla dina nära och kära som vill att Du ska finnas och må bra♥


Är Ni pepp på detta nu? Själv så blev jag så sugen på en smoothie så jag går å fixar en medesamma!
Ge gärna recept på olika goda nyttigheter!


Lilla loppan! Igår fick hon ha farmor och farfar för sig själv en stund, de var ju toppen :)



Kram från oss!



God Jul ♥



De kan man verkligen säga att de har varit, en väldigt god jul! Underbara familj,god mat och mys!
Precis som en jul ska vara.  
Vi kom iväg tidigt som planerat i onsdes, vägarna ner till Olfström var bra, solen sken och de var riktigt fint! :)
Meya var så duktig, vi stannade på Max i Halmstad för lite mat och blöjbyte bara!



Mys hos morfar ♥


Lis kom och gosade med pyjamas tjejen ♥ "Titta vad jag kan!!"

Läsa saga är alltid kul!


Bada badkar!!! De ska vi göra varje gång vi kommer till mormor och morfar de var sååå mysigt!

Nu är julen över, den har varit toppen :) Meya skulle bara veta hur mycke julklappar hon har fått! Hur mycke fina kläder som helst! Jag kommer inte kunna välja vad jag ska ta på henne sen! Ha ha!
Och en massa roliga leksaker!

Vi kom kom hem igår på dan, lilla Meya var så trött efter bilfärden så hon somnade gott i sin säng ett par timmar. När hon vaknat och ätit åkte vi till Farmor och Farfar för å fira jul igen! :) Meya låg mest och sov :)
Så nu ska de tvättas kläder! Och blomupplivningsförsök pågår för fullt!
Idag har vi bara varit hemma så Meya fått ta de lugnt ♥

Hej sålänge!



MOMMY IS BACK!!!



Ja och längre! Fick sträckt ut min rygg som känns kanska selten efter min amnings period när jag satt som en ostbåge och ammade flera flera timmar i sträck... Känns helt fantastiskt, som en ny Ylva! :)

Yogan hjälper kroppen att sträcka ut, samtidigt som man ska andas djupt genom näsan. Efterån mediterade vi, då ska man bara följa kroppens andning och inte tänka på någonting, de var svårt fast jag lyckades nog ett par ggr!
Välgörande för både kropp och själ! Tänker göra om detta kan jag lova!

Imorron åker vi till Olofström!

Bilen har fått nytt batteri, dubbarna på istället för friktionsdäcken, känns lite säkrare :)
Fixar och donar, packar, tvättar, diskar och fejjar... Meyas väska är nästan klar!
De finns några där som längtar ihjäl sig efter lilla myran :) Tur att vi ska vara där i några dagar ;)
Jag vet att lilla trollet kommer älska all uppmärksamhet hon får där! :)


Meyas mormor ♥ Hittade inget kort på morfar och Meya,ska finnas någonstans...

Moster Sofie och Kalle ♥

Moster Lina♥



God Jul allihopa, hoppas ni får en rockig jul!!!

Puss å kram!

Yoga meditation


Ska bli så spännande! Hoppas jag får ro i själen :) Och just precis idag behövs detta alldeles extra kan jag lova! Jag ska yoga bort min PMS ikväll och be till budda eller något att den INTE kommer tillbaka EVER!
-Så, känns redan bättre :)
Fick ett litet spel på blöjpaketet innan,paketet slungades genom rummet med ett Lotta på bråkmarkagatan " ÅÅHHHHHAA!!!!"  Min lillstrumpa tittade medlidsamt på mig sen fick jag världens leende! Min sol hon är såå go!
Jag förklarade för henne att mamma har lite PMS idag fast de är ingen fara :) Tro nu inte att mina vänner att de går ut över Meya, för de kan jag lova att de inte gör! De är bara själen som blir lite kantstött nån dag eller två...
Hoppas de inte är något som man ärver från sina föräldrar! Kom till www.yogaroom i Kungsbacka och bli av med jul stressen! :)

 
                            

Eliza och Tinou kommer och passar Meya medans mamma fixar själen! ♥


Lilla jamas tjejen morron myser! Har precis väckt pappa, man kan ju inte sova hur länge som helst! ;)

Lite träning :)

älskar å gosa å busa med min lilla korv!


En nybadad och trött liten tjej äter sin kvällsmat ♥

Kram sålänge, nu ska Meya äta lite gröt!


Zumba...



Denna dan har gått såå fort, fast jag inte har gjort någontig typ... Snart ska vi titta på en film å mysa i soffan! Meya somnade nyss :) Lilla hjärtat sover så gott hela nätterna ♥
Igårkväll fick jag målat några penseldrag i hennes rum och idag också, så om ett par veckor kanske de blir klart! Jag tycker de är jobbigt att aldrig ( nästan ) kunna göra sker klara som man börjar på. Fast jag börjar vänja mig nu!
Var inställt på att gå å Zumba imån förmiddag, min svägerska lurade mej men hon är mitt i en flytt å förkyld så vi ska ta de en annan dag! Kanske kan vara kul, alla pratar ju om Zumba hela tiden så de känns nästan som jag allaredan varit på ett pass... Aldrig fel å chocka kroppen med lite träning :) Idag har de inte blivit någon promenad heller :( Om de blir fler barn i framtiden så har jag lovat mig själv att INTE göra som jag gjrde 1,5 månad innan de var dax, när jag inte fikade så fikade jag...Tip Top å andra gosaker mumsade jag i mig! Så onödigt, och jobbigt eftersåt!!!
  Älskade kvarg! :) Ett annan alternitiv, också tok gott! Blanda i frysta hallon :) Ser ut som glass, eller hur?

Men en som växer är iaf Meya, de är nog typ tre cm kvar sen är hennes vagn för liten, tänkte byta till sittdelen nu i helgen. Å så ska jag rensa ut för små kläder i hennes garderob...igen... Åh snart är hon 15 och tycker inte alls att hennes mamma är så kul som hon tycker nu, vad man än gör så skrattar hon!


Å daten med Felix blev också inställd, Felix mamma ringde å var tok förkyld, får bli en annan dag... Lite lessen blev Meya ;) För att inte säga lite smått förtvivlad....




Hmm,jag undrar.....när jag ska få träffa Felix igen...

Hmmm..... Jaa! Snart säger mamma! ♥

tokig liten tjej... Jippie! Vänta bara Felix!


Gonatt å kraaaam från oss!






We are the same stardust and stuff...


Nu ligger lilla Meyisen å tar en liten power nap :)

Igår köpte jag ett par jeans för första gången på lääänge! Svarta coola lite sletna stuprörs varianten, men de går inte!! Känner mej som en liten korv! Så nu ska de sista bort! De räcker tydligen inte med promenaderna längre...



Här är äpple bitar som jag öst kanel på, in i micron 1 minut! Och dedär vita gräddiga ni ser är kvarg, jaa ni hörde rätt! Låter hur äckligt som helst, " nämen vi döper färskosten till kvarg, de låter gott!" Färskost är vad de är, endast 1% fett och fullproppad med protein! Speciellt vi tjejer får nog i oss lite för lite av de, känns inte så kvinnligt att blanda till sig en protein dryck efter träningen.... Detta är ett perfekt mellis iaf! Girls :)

Idag var de underbart väder igen så de fick bli en liten promenad efter jag pratat med Försäkringskassan... snart e mammadagarna slut!!! Näe inte riktigt men de går fort...

Imorron kommer Meyas date Felix hit å myser på morronen :) Första gången Meya såg honom blev hon alldeles tokig tjejen! Hon tjöt rakt ut, tog tag i hans body som om hon aldrig skulle släppa taget! Och drägel på de i massor! Måste nog ta å lära henne lite om att de är viktigt att spela lite svårfångad. Ska ha taktik snack med henne när hon vaknar sen :)

Så lycklig hon är! Å Felix är helt oberörd, eller spelar han bara svårfångad?! He he!
Tror vi ska ta och gifta bort Meya :)

Som föräldrar vill man ju bara de allra allra bästa för sitt eller sina barn, min kära vän Liza hittade en bok till mej som handlar om vad man önskar sina barn, om att visa vägen och sedan gå åt sidan så att de själva ska upptäcka världen. De var en Ylva bok, bara de att när jag började läsa så var de någon som gjort anteckningar på arabiska i den. Tänk om de var koder som självmordsbombaren skulle ha?! Näe skojja bara, så paranoid är jag inte!
 Tänk att de har hänt i sverige nu, läskigt!
De är som tur var väldigt få muslimer som är extrimister, men detta drabbar ju även dom som är helt hederliga svenska invandrare,de är synd! Viktigt att tänka på att de inte har med någon tro att göra, de e bara galningar! Känner endel muslimer som har en avslappnad tro, de mesta är halal,en axelryckning och ett leende!

När ska människor förstå att krig inte löser något?! Själv så har jag ingen tro som en religion,vill inte beblanda mej med en massa konstigheteter för om man skulle granska svenska kyrkan så e de ju en hel del skelett där med som i alla religioner!  
Kanske ska ta och skicka Di Leva med en tolk världen runt. Han hade börjat prata om kärlek cosmos att allt levande har en själ ♥ Han e grym tycker jag! Mer Di Leva åt folket! ♥ 



Näe nu kommer nog Meya vakna snart!


"Fryser hon inte,den lilla?"



Nästan alltid när jag är ute puttar vagn och möter en gammal människa så ler dom lite försiktigt och konstaterar att de är kallt ute, jaa, säger jag fast skönt att solen lyser iaf! Dom nickar och så kommer frågan med knarrig röst, som ett brev på posten: fryser hon inte den lilla?   - Eh, jo hon ligger i sin vagn och fryser ihjäl,alldeles blå är hon nu! stackars barn! Men herregud,vad tror folk!!! 
Lilltösen ligger för de första på en fäll, har en varm å go overall på sig med luva, tjock mössa och över henne ligger en härligt varm fäll och om de behövs en filt på moset! De är bara lilla näsan som sticker fram :)
Jag tycker de är jättesvår att klä på Meya när vi ska ut, hon är ganska varm av sig, hela tiden under promenaden känner jag så hon inte är kall, eller för varm för de är ju inte gott de heller!

När vi var på väg hem idag gick vi in på Tuvan för att köpa grönt ekologiskt/organiskt te så frågade tantan mig om barn verkligen får vara ute när de är så kallt ute... Ärligt talat vad är de med gamlingar och kyla?! De är ju inte så att de är 15 minus! Ska man stanna inne bara för de är två minus och sol?! Jag blir så trött!

Å nu så går de inte lägga upp bilder heller.... De är la straffet man får för att man klagar på gamlingar hehe! Då tar jag de! :)

http://www.youtube.com/watch?v=YkbWlOYym44

Här är en av Meyas favvolåtar! Hon blir såå glad när hon hör barnen sjunga, lilla korven :)

Sov gott!





Liten, liten tärna



Vi överraskade pappa med ett litet luciatåg! He he!







Ljuset var roligt,nästa år kanske de blir lite bättre sång! :)

Kram!

Toys and flavours


Oj,redan måndag....
Helgen har verkligen flygit förbi! Meyas farmor har fyllt år så i lördes kväll traskade vi dit för att fira henne!
De var mysigt ♥


Meya hos farmor :)

Igår så var Meyas kusiner Anna och Liv här och myste med Meya, de gillade hon! Hon fick mycke uppmärksamhet och trivdes toppenbra med de!
De var nära att hon vände sig igår! :)

Glömde ju såklart att ta kort igår, här är Meya ca 2 veckor. Hos Anna


Och hos Liv ♥
Idag har vi varit ute på långpromenad jag å Meya,såå kallt höll på å frysa benen av mej! Fast solen sken å de var sådär gott ändå!

Lilla rock Meya!
Hon börjar alltid dagen med att "körabil" med munnen, hon spottar å fräser som en toking! Spelar ingen roll om klockan är 04 och vi går upp för lite natta-mat så är hon igång å kör bil :) Själv är man så trött att jag inte ens kan härma henne.. Fast hon e lika glad för de! Å extra kul är de förståss när hon äter gröt,blir en hel del klädbyten :)
De är så roligt när man ger henne AD droppasna på sked så slukar hon hela skeden och gapar efter skeden, hon tror nog att de är gröt på den och så är de bara domdär tråkiga dropparna som inte smakar någonting! Vilken besvikelse de måste vara... :)



Kram kram!


Jaa vad säger man, Meya har sovit hela natten tre nätter i rad! :)
Hoppas de blir de nya nu!! Underbart!
Sånt här morronhumör har jag! Goaste lilla busfrö ♥




Meya älskar att åka vagn! Lilla björnen...



Igår var de promenad och mya med goaste grannarna Eliza och Tinou :)

Jag la Meya vid fem tiden,tänkte hon kanske ville ta en liten power nap själv la jag mej i vår säng jämte för jag trodde aldrig att hon skulle somna. Oj vad vi sov! Lätt 1,5 timme!
Så när Meya brukar lägga sej runt 20 var hon tok pigg hehe!


Bus hos tant Eliza!


Saftglögg är ändå godast!



ETT AKTUELLT ÄMNE- EN FÖRÅLDRAD TOLKNING

Blir mörkrädd,stenad till döds pga äktenskapsbrott...
De hade varit intressant om de som tolkar Koranen vilket inte är så svårt att lista ut är männen skulle ha sagt : "näe,nu har vi tolkat Koranen så länge som vi kan minnas, nu tycker vi att de är eran tur" till kvinnorna.
Jag tror att världen skulle bli mycke bättre då! Då skulle de inte finnas förbjuden kärlek,bortgifte för vem vill bli tvingad å gifta sig med sin kusin(!)  Könsstympning ett minne blott, mm mm.... Hade kunnat babbla på om dehär i evighet, blir så arg så jag skakar! Hoppas på bättre tider för kvinnor i många länder...


En teckning som jag gjorde för nåt år sen, stenad till döds... HEMSKT!
Var bara tvungen å skriva av mej om dehär otäcka som pågår i flera länder....

Peace and love ♥


Mysdag!



Hela natten sov lilla Meya! När hon vaknade vid halv åtta imorse fick jag tänka efter om vi varit uppe vid fem å ätit natta-mat :) Underbart å få sova en hel natt!! Mer sånt tack! :)



Här tycker hon säkert att jag ska lägga ner kameran å fixa frukosten istället!

Jag å Meya var bjudna på lunch idag hemma hos Kicki så dit gick vi vid tolvtiden :)
Riktigt kallt idag brrr.. De var mysigt å hänga hos Kicki, å jag fick gosa med hennes lilla Loá :)
Hon är bara två månader yngre än Meya men så liten å näpen! Jaa, har sagt de förut men säger de igen, dom växer så fort dom små!


Lite mys å gos i soffan innan sovdax ♥
Roligt,märkte igår att hon har blivit kittlig!
Hon skrattar så gott att man blir alldeles tårögd :) min lilla strumpa!



Glöm inte unna dej en massa vitaminer ;) Så gott!



Å en kopp grönt te..... Gu va hälsosam man blev nudå!
Hoppas ni inte får dåligt samvete för att ni nyss klämt i er en påse godis hehe!

Näe nu ska jag fixa lite i Meyas rum...

Ha en go kväll! ♥

Hypnos, främlingar, lustgas!


Gomorron hjärtat!

Konstigt när man inte kan sova så tänker man på en massa grejjer! Inatt låg jag å tänkte på att jag vill att " jag vet vad du gjorde förra lördan" igen! Följde de när jag var gravid varje lördag och skrattade så nästan jag födde varje gång! :)
Önskar att jag fick bli hypnotiserad å få sitta där i TV och få se sig själv göra en massa roliga saker utan att komma ihåg de! Wierd :) Jag vill,jag vill! Fast tänk om vi alla blivit hypnotiserade nån gång utan att någon sagt till oss.... Dina närmaste vänner är dina värsta fiender, som i "Bourne identity" eller "The true man show"




Detta har nog hänt alla! Tänk att du är i en klädaffär med din vän, man rafsar bland galgarna medans man småpratar lite utan att titta på varann....      Och så säger man -    " Åh den här var ju snygg! Eller vad tycker du?"       Å sliter upp en tröja i luften...Så vänder man sig om för svaret djöjer, så står de en främling jämte istället för min vän! Varför är detta så hemskt? Varje gång de händer mej så skrattar jag innerst inne så jag kissar ner mej men vågar inte skratta högt för de verkar som främligen tycker att de blir en pinsam stund! hehe!

En sak till: Lustgas är ju räddningen för många födande kvinnor, men vem har gjort denna underbara gas undrar jag?!? Och HUR???

Näe nu ska jag gosa med min nyvakna underbara dotter!
Och sen så kommer Liza å hälsar på!

Puss å kram på er! ♥

Fixardag


Snart dax för mej å åka till jobbet, jobbar varje tisdag på skatehallen.

Köpte denna söta overallen till Meya, snart har hon vuxit ur den hon har nu... Dom växer så fort dom små liven!





Lilla Meya väntar på sitt bad! :)



Detta kommer gå låångsamt känns det som! Passar på när Meya sover så idag har jag hunnit med att maskera och skissat lite på väggen! När jag kommer hem ikväll ska jag nog fortsätta om jag orkar :)

Helt otroligt vad effektiv man har blivit sen Meya kom, på 15 minuter hinner jag hur mycke som helst! Fixa mej,koka kaffe,diska....näe lite överdrivet men nästan!



Meya myser i soffan, TV tjejen ♥

Nu ska jag till jobbet!

Puss å kram!

Torraste tjejen i stan!

Japp de är jag de!
Men inte så länge till,verkligen ÄLSKAR Body shops produkter! Jag valde den fetaste krämen på hyllan så nu kanske man kan bli lite mjukare... :)




Åh, imorron ska jag börja med Meyas rum! Ska våga ge mej på att måla ena väggen i söta små figurer å lite träd å så! Hoppas de blir bra! Var inne på www.houseofhedda.com å drömde mej bort :)


Är dom inte bara för söta! Klart att varenda unge ska ha sånna här lampor!

Näe nu ska jag krypa upp i soffan å mysa med en kopp thé :) Åhh,segt kom nyss på att jag har tvätt i tvättstugan... :(

Kram kram!

Första måltiden! :)

I helgen fick lilla Meyisen smaka på något annat än ersättning! Gröt fick de bli,hela skålen åt hon upp mammas lilla tös! He he näe skojja bara,av tre skedar fick hon nog i sig en! :)

De var roligt å titta på iaf! Lillhönan ♥


I helgen fick lilla Meyisen smaka på något annat än ersättning! Hela skålen med gröt åt hon upp! De e mammas tös de! Näe skoja bara av tre skedar fick hon nog i sig en! hehe..    Lilla hönan ♥




Inte så lätt att äta med sked när man är så liten!

Mitt lilla hjärta ♥


Fredasmys


Ikväll blir de fredasmys!

Väntar på att Rickard ska komma hem så jag kan åka iväg å handla,ska ta en sväng till kungsmässan och köpa Body butter på Body Shop. Finns inga ord för hur torr man blir när de är så galet kallt ute... Vill bara hoppa ner i ett badkar fyllt med den fetaste butter krämen man kan hitta å stanna där tills sommaren kommer!

Mys som sagt ikväll med tacos och en öl kanske :)
Somnar säkert i soffan då, lilla Meya har nog lite feber så hon vaknade varje gång hon spottade ut nappen så jag har nog gjort en 50 nappinsättningar inatt. Zzzz...

Ska försöka hålla mej vaken å vara ett hyfsat sällskap ikväll :)


Kram!

Bloggar jag nu..? Jag bloggar..

Hm,vad konstigt de känns! När jag läser andras bloggar så är dom sådär fina och personliga!
 Men allt jag ser här är en tom vit skärm,dendär tomheten smittar visst av sig så de blir inte så mycke mer än såhär idag...
Ska försöka lära mej lite så min blogg också kan bli sådär fin!

Puss sålänge!

RSS 2.0