Gotland

Borta bra men hemma bäst!
Så, nu har man kommit tillbaka från semestern... Gotland var helt underbart! Åkte tidigt i torsdes med en stor klump i bröstet, visste att de skulle bli svårt att åka iväg utan sin lilla familj men inte så här svårt... Stod i Meyas ru, å sniffade in den underbara bebis doften tills jag fick stressa iväg till tåget. Vi var ett härligt gäng med glada goa girls som invaderade Gotland! Nu har man laddat batterierna inför hösten & vintern, eller ja laddat ur fast jag har skrattat så jag har fått träningsvärk i magen, värsta 6 packet nu! ;)


Gotland är så galet vackert!

Min & Lizas lilla vän! Dehär var sjukt kul.. Tandem it is!!! Vi cyklade runt lite på den magiska ön..
Jag var hemma sent igår kväll, efter jag duschat vaknade lilla Meya så då fick jag äntligen gosa med henne! Först så satt hon mest med ryggen vänd från mig :( Då fick jag lite ont i hjärtat, men sen så kom hon å gosade puuh! Så nu är allt som de ska vara igen :)


Här är en bild från en djurpark, Stättared som var på i förra veckan jag, Meya, Eliza och lilla Tinou... Tittar på dom söta kaninerna!

Mysigt!!!

Puss å kram sålänge... Tror de skulle vara en tyst minut idag kl 13 för att hedra alla drabbade i Norge. Känns så overkligt sjukt att en människa kan göra så!



Mjölk choklad cookie från Marabou!!!

Herregud så gott! Hoppas ni smakat, om inte så gör de ni kommer inte att bli besvikna! Inne på min tredje nu... Kommer säkert få värsta halsbrännan nu, näe nu lät jag som en gravid kvinna som klagar över sin ständiga halsbrännan den ena värre än den andra! :) He he, fast är man gravid så får man klaga lite, visst?

I morgon så drar vi till Borås djurpark, wiiiiee! Ska bli roligt att se vad Meya tycker om alla djuren. Hon har ju gjort sin läxa om alla djur iaf, alla dessa böcker hon plöjt igenom. Så nu håller jag på med pastasalladen, fixar och donar med Meyas grejjer, jag tycker verkligen sånt här är skit mysigt!


Här läser hon om sina djur i lilla boken som också låter som djuren gör! Den älskar hon..

Häromdan så stod jag och stekte pannkakor och lilla Meya satt snällt på köksgolvet som de bästa sällskap.Slängde i lite hallon & blåbär i smeten!

Dom var verkligen supergoda! Så nu ligger de ett gäng i frysen & bara väntar på att min lilla lejon flicka ska äta upp dom!
- sa du pannkaka?!

Under tiden jag stod och stekte fick hon provsmaka pankisarna, hon vägrade äta något annat än pannkakor på hela dan sen, så goda var dom! Först när hon får den i handen så slänger hon iväg den som en katt gör med en mus som den fångat, sen tar hon tag i offret och....

sliter bort en stor tugga likt ett litet lejon på savannen som inte ätit på hungra år!


tror inte hon vill följa med oss hem från djurparken imån...

Näe ni, nu får de bli en kaka till :)
Gos gos!


premiär dopp

Igår badade Meya för första gånhen i havet! De var sköj!! Vi packade bilen & åkte till Frillesås, Meyas kussar bor ju där :)


Malin, Liv & Anna fiskar krabbor!

Hela spannen var full av dom små rackarna till slut. Anna offrade sig & simmade iväg för att hämta stora fina blåmusslor.  Sen var de bara att håva in dom!

Älskar Meyas oroliga min! Undra vad hon tänkte lilla trollet..

Efter en stund vid havet gick vi till huset & grillade hemmagjorda hamburgare, de var gööra gött!
Vi åkte hem vid sju när de började bli vällingdax för lilla damen. Jag släppte av mina fina hemma för att åka och handla. När jag kom tillbaka möttes jag av en liten piggelin. Hon vägrade somna helt enkelt, lite innan 22 gav hon upp! :)



Inte blir hon trött av att läsa sin saga heller...

Charmigt rufs..

Nu ska jag mysa med min lilla goding, om jag hittar henne de går undan nu, hon reser sig och klättrar upp i soffan.

Ses sen!


-yes I do....



Helgen har varit fylld av KÄRLEK ja, ni ser ju själva

De galet vackra brudparet, såå vackert!
Kvällen & natten var lika vacker... Jag fick träffa många fina underbara människor både nya & gamla :) Ett perfekt bröllop, tack fina Daniel & Johanna för en underbar dag kväll & natt!
Meya fick hänga med mormor & morfar, de tyckte hon var toppen! Så härligt när allt bara funkar!

Igår åkte vi ut till Hanhalsholme för lite grill & mys med kära vänner!

Goa,goa Benjamin!

Härligt å bada fötterna!

Benjamin kanske undrade var alla stenarna tog vägen som han kastade i för glatta livet!

Meyas bondgård åkte fram å tillbaka, båda ville ha den för sig själva... Så lite senare var Benjamin inne å kände sig lite kissnödig å fick syn på gården var de ju bara självklart att den skulle ha sig en skvätt! Haha! Barn är bara för roliga!

Havsutsikt, skulle man lätt kunna vänja sig vid!



Puss & kram sålänge!


RSS 2.0