Påskakärring

Hejsan!

Oj, de var inte igår... Hoppas ni alla haft en go påskhelg och fläskat på er en massa ;)! De har vi haft och gjort iaf! Tok härligt väder och fint besök!
Jag kom från jobbet nyss och idag har jag gått i koma hela dagen så jag orkar inte skriva så mycket. Men lite goa bilder ska ni få!



Vår lilla goa påskatanta!

Altan häng hos farmor & farfar

Gött i solen :)

Mys hos moster Sofie ♥


I morgon ska vi babysimma! Sen ska jag göra en rolig grej inne i stan eller jag hoppas de blir kul. Jag å Meya ska springa till tåget för vi har en tid å passa... Börjar bli pirrigt nu..... Kanske berättar jag imorgon för er, kanska inte.


Pöss på er!


sol inne sol ute sol bla bla...

Mor´n mor´n

Jag hoppas på att solen ska lyckas smälta bort mitt svarta hemska PMS moln idag. Igår gick jag runt med molnet ovanför huvudet hela j.....la dan! Men idag känns de bättre :)

Tur att man har sin egna lilla solstråle!



Hon är feberfri men hostar & är förkyld stackaren...
Vi mös ute en stund efter vi kom hem från den goda grill lunchen hos Meyas farmor & farfar.
 




http://www.youtube.com/watch?v=g3EA2mh8JKw

Denhär låten blir man så himla glad av! Känner igen den från Volvo reklamen..

Tar å klipper sönder min offerkofta nu i tusen bitar! He he!

Pussar!


ooops,I did it again

Tjenixen!

Jajjemän, de hände idag igen, ut i löparspåret! De ni! Första tränings-veckan avklarad känns bra!

Idag är de synd om lilla Meya, hon är sjuk... Igår hostade hon litegrann och så inatt när jag var inne hos henne kändes hon varm.. Fast hon sov gott så jag avvaktade med alvedon. I morse hade hon 38,5 i temp. Så typiskt när man har planer hela helgen, fast så är de när man har barn dom går lixom före allt annat!



Lilla snuttan ♥

Kramar sålänge!


in i dimman

Gomorgon alla fredas glada!

Hoppas att allt står rätt till med er!
 Ikväll ska de mysas, fast Rickard jobbar kvällen idag och de är ju tråkigt tycker jag! Jaja de blir säkert lite mysigt ändå! :) Var är solen undrar jag? Värsta dimman jue, bläää :(

Känner mig lite mörbultad idag, knöt skorna ordentligt igår och begav mig ut på en morgon runda! Började med att gå senså hände de, jag började springa! Eller springa och springa... Nu förstår jag varför de kallas för att bränna fett! Herregud, de känndes som om mina skinkor låg på grillen! He he!
Undra hurdan kondis man har om man skulle mäta den, kanske som en 50 åring? Jag var lite rädd för att jag sulle bli omsprungen av en fjäder till femte klassare för spåret ligger precis vid en skola... så skulle dom vända sig om och kasta iväg ett hångarv åt min jelly ass som dom nyss flugit förbi... Jag sprang inte hela tiden fast mer än jag trodde iaf och känslan efteråt är ju så underbar!!! Äntligen är man igång! :)

-Varsågoda!

-TACK SÅ MYCKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Vår lilla skrutt är väluppfostrad hon!

små små fingrar....

Meh, dehär har jag aldrig ätit innan....mmmums va gott!

Va, redan slut??? Mera pannkakor, annars så äter jag upp brickan!!!!

Meya gillar tydligen pannkakor, precis so sin mamma! När jag var gravid var pannkakor de enda jag åt i början typ, allt annat mådde jag illa av. Har ju hört att de som mamman äter mycket av under graviditeten kommer även lilla bebis att gilla sen. De stämmer faktiskt, fast å andra sidan vem gillar inte pankisar?!

Näe nu ska jag tvätta och sen blir de en handling på de...

Pussar & kramar!


Ma- ma- ma...!!

Hejsvejs!

Min hudterapueft (stavning!?) var här nyss och gjorde den tredje behandlingen av rollern i min fejja. Så nu sitter man här med en brännande och röd fejja! :) Tur att de är så fint väder nu när jag inte får vara ute i solen ;) Jaja man kan inte få allt härivärlden...- Eller?!

Jo, spat som vi var på lör-sön kan jag verkligen rekomendera! De var sååå himla fint och allt var faktiskt helt perfekt! St. Jörgen heter de! Denna veckan har varit lite crazy för mej, i torsdes var jag på Manana, åt och drack en massa godsaker så då var jag lite bakis på fredan faktiskt, också igår vaknade jag också med en lätt bakiskänsla. Ovant kan jag säj! Hehe! Livet blir ju lite annorlunda med en liten i familjen :)


Ibland kan man känna sig lite iaktagen så när man kollar runt så har man en sån här liten goding som ligger å spanar på en!




hejsålänge, nu vaknade skruttan... Ma-ma-ma hör man från hennes rum!

Puss sålänge!


simsalabim!!!!!!!!!!!

Dehär var ju hur kul som helst! Meya var som en liten fisk i vattnet :) He he!



De blev ett par kallsupar fast de gjorde inte så mycket för Meya.. Sparkade & plaskade!
De enda hon inte gillade var en övning när bebbarna skulle flyta på rygg. Hon ville inte ligga där å guppa på rygg som en gammel pensionär å glo upp i taket såklart! ;) På tal om pensionärer så luktar mina fina påskliljor som en 90 årig gammal gubbe! Jag fick en fin blomgrupp av mamma å pappa som jag ställde i köksfönstret. När jag kom hem från jobbet i tisdes så tyckte jag de luktade skumt i lägenheten, tillslut fick min nos upp ett spår till mina fina påskliljor! Tänk att så fina blommor kan sprida ut en gammal gubbe lukt!!! Bläää!



De var riktigt mysigt! Poolen var varm & go! Här ser de ut som vi hade en egen bassäng så var de såklart inte, den nästan svämmade över av badsugna bebbar... Första gången var vi bara i en kvart sen så blir de längre för varje gång!

Nu när Meya ligger i sitt egna rum å sover en snutt så ska jag passa på å täcka mina gråa hår :)
Ja just de, de var tydligen inte så bra att springa i sina easy tone, fast en liten lätt jogg får vara okej bestämmer jag!



Ha ha! Här hänger Meya i en alldeles för liten bodysuit! :)

Hehe! Så, nu är rummet nästan klart! Lite måleri kvar på väggen... Hon ser ut å vara i chock, hon trodde nog aldrig att hon skulle få ett eget rum!


Puss å kram finisar!


Finbesök

De var inte igår jag bloggade precis, vet inte vad jag hittat på men jag har haft fullt upp iaf :)

Från torsdag till söndag var Meyas mormor å morfar här och höll oss sällskap för Rickard skulle åka skidor med jobbet.


Hehe! Ser ni tänderna?


Alltså Meya har haft 110% fokus hela tiden :) Dagarna gick tok fort, vi åt och drack en massa godsaker HELA tiden! He he! Vi är tacksamma för att vi fick besök! :)

Så nu är de dags för mej å dra på sig bikinin imorgon, idag var vi på teorin till baby simmet! Spännande, hoppas hon gillar att bada i bassängen :)




Jag är såå sugen på att springa, trodde aldrig jag skulle bli det, men de ser så lätt å härligt ut! Ska nog ta en runda när de börjat skymma i veckan :) Ska googla på om de är okej att springa i sina easy tone nu!

Hörs sålänge!


RSS 2.0