Sådär ja!

Wiiiee! Nu är de bokat! Nästa helg lägger vi in oss på SPA :) Åh, längtar nästan ihjäl mej!


St. Jörgen




Här ska vi lyxa till de!
Tänk att få sova tills man vaknar :) Ska bli underbart att få vara lite ego!
Verkligen en kontrast till den sorgliga micro middan som jag åt innan i min ensamhet framför datorn,hehe!

Mycket tid och energi läggs på Meyas rum nu för på torsdag är de inflytt för lilla damen!



Snart jobb för min del, ska bli kul. Undra om de kommer något folk idag nu när de är så fint väder vill dom kanske vara ute å åka bräda...

Kram & gos!


sömnpiller i ölen

GOOOOMORRON!

Jag är sååå himla pigg å go idag! Sitter nu med en ler mask i ansiktet som jag borde skölja av för masken har stelnat, kan inte röra fejjan en fena! Ska bara blogga lite först!

Jag var värska trök-kärringen igår, tog en öl till maten så kände jag att hela jag bara höll på å halka in i koma typ! Såååå trött, så jag tiggde lite pill i håret av Rickard sen kröp jag in till sovrummet,in under täcket å somnade på tre sekunder i en renbäddad säng! Finns de något bättre än att lägga sig i rena krispiga sängkläder?! -Näe de gör de inte! Alltså klockan 21.30 var jag inte med i leken längre, He he! Men de är viktigt med skönhetssömnen iaf för mej, jag älska å sova!





Ernst är på TV 4 nu, han sa nyss att man ska använda alla sina sinnen så började han prata om sin fru att hon har "en fläck under hästsvansen som doftar otroligt gott" (?!) Jisses sicken lirare!

Senare idag ska jag å Meya träffa farmor,hon ville gärna köpa en vårjacka till sitt barn barn å de får hon gärna göra :) De ska bli mysigt



Meya & farmor


Näe, nu ska jag ta å skölja bort masken...

Puss å kram!


Vilse i pannkakan!

Varför har jag inget lokalsinne? Lina har fått både min och Sofies lokalsinne ;) Helt otroligt att jag lyckas köra fel jämt! Jag å Meya var på väg till säve ute på Hisingen för lite Mama/Baby date med Sassi & Hanna, de var när jag körde in i Lundbytunneln de började kännas riktigt fel i hela kroppenhehe! Ett samtal som bekräftade de hela, vända köra tillbaka, köra rätt! :) Ja nu vet jag hur vägen ser ut för alla knegare på torslanda Volvo, den var inge rolig alls! Jo köra rätt var de, andra gången jag ringde skämdes jag lite faktiskt, jag hade kommit till Majorna (!) Skulle ju bara köra tillbaks till tingstadstunneln, men jag kom ut till något bro! Eriksbergsbron tror jag den heter, så nu har jag kört på den också, tror aldrig jag gjort de innan.. Tredje gången gillt! Jag kom fram till slut! :) Och till dukat bor dessutom :) Hanna hade gjort en super god soppa! :) De är så mysigt att ses med våra flickor!


Freja

Och Alva Meyas storstads kompisar

Jo hon har varit mycket gladare idag, jag med fast jag höll på å få ett litet bryt när jag körde fel hela tiden hehe, ja jag erkänner de kom faktiskt en liten tår och jag tänkte ge upp å köra hem å lipa men de gjorde jag INTE!
Undra om man kan öva upp sitt lokalsinne? Hem gick de jättebra hehe!

När jag kom hem så hörde jag att de var en föreläsare som jobbar med prostituerade i Stockholm som hade kommit till Kungsbacka. Hon hade varit med i den hemlige miljonären som gick på 5:an,Klara kyrkan fått pengar av GI killen. Föreläsningen var så himla bra, hon berättade om sitt liv, övergrepp, misshandel, våldtäckter och en hel del skit som hon varit med om. Tänk och ställa sig å berätta för helt främmande människor om sitt liv så. Vilket jobb dom gör för tjejerna som är prostituerade. Inspirerande dam kan jag lova!

Är helt slut nu, har nyss klippt Rickard så nu kliar de på hela kroppen :)
Lite BB å sen blir de natten för mej...

Gonatt på er!



Tjejsurar....

Vart har min glada lilla snutta tagit vägen? -Och vad har hennes glada mamma tagit vägen också kan man undra... Denna dagen alltså, klockan två prick anlände vi till BVC att passa tider är ju min starka sida hehe! Vi satt å väntade å väntade... En rolig sak är att jag såg en dubbelgångaren på BVC hon var så lik Jessica Backman så de inte var sant! Jag var tvungen å säga de till henne så att inte hon skulle tro att jag spanade på henne extra mycket eller ngt! Jag vill se min dubbelgångare, alla har en säger dom ju! -Jo, tillbaka till väntandet då, letade upp en sköterska å frågade om de glömt oss... Hm Meya ska vi se här sa dom å började bläddra i sina papper. Jo den här tiden var en ombokad tid för vi missade den första... -Ja men ni ska ju inte vara här förrens på måndag kl 14. What, alltså jag är 110% säker på att när tantan ringde mig å sa att jag missat tiden hos doktorn bokade in mig tills idag för man vill ju inte missa två på raken! Jag kanske låter löjlig, men hon bokade in mig idag bara för att jag skulle bli hemskickad igen!
Skitsur gick jag hem igen...PMS molnet förföljde mig överallt..


törstig!!!

försöker själv....

nästan, lite hjälp av mamma då?

Nää, de var inte rätt de heller!!!

Så här "glad" har min lilla myra varit typ hela dagen... Man kan säga att vi har stöttat varandra i att sura som bara tjejer kan göra! Allt som hon annars tycker är så roligt har hon ratat tillsammans med denna underbara panik gråt minen :) Tills vår räddning kom, Anna. Meya älskar verkligen henne, under hela promenaden till hennes teater log och skrattade Meya åt Anna. Hon släppte henne inte ur sikte. Hon somnade gott i vagnen å sov en stund ute när vi kommit hem också. När hon vaknade var hon go å glad :) Ja, min gladis e tillbaka! Trodde jag ja, tillbaka till ruta ett, alltså INGET är bra.... Hon började gråta en gång bara för jag tittade på henne... Vad gör man? Hoppas hoppas detta bara är en fas som varade en dag och att hon vaknar på rätt ben imorgon. De är ju hon som är min lilla sol!


Saknar min GLADA tös ju! Hehe!


Imorgon ska både jag å Meya vara gladast i stan!

Gonatt på er!


Å,aj aj aj aj buff..

Haj haj!

De blev ju ingen tripp ner till olofström för oss, Rickard blev sjuk och sen på natten till söndag blev Meya dålig, jättehög feber hade hon :( De är tydligen vanligt när dom är små, men man blir ju orolig iaf. Hon bara låg å gnydde å var jättevarm...Hela natten sjöng jag,vaggade å gosade med lillan som var lessen nästan hela natten... Idag vaknade hon vid sju å var lessen så jag la henne hos mig, hon somnade om på två sekunder och sussade gott till klockan blev 9! Idag har hon bjudit på sitt härliga skratt! Mammas lilla skrutt mår mycket bättre nu! :) Så istället för å fira Lina har man varit sjuksyster ylva här hemma hela helgen.


Matlusten var har de inte varit något fel på iaf, tom när hon var sjuk så åt hon som vanligt hehe! Lite läskigt å bli kladdig om händerna...

Kommer ni ihåg denhär gamle saken?

Före -

Efter-
Vad tycker ni?

Här Lina är din blomma, tror inte den lever tills vi ses igen :(



Ska ta en promenad sen med Meya i de fina vädret, är så rastlös nä jag bara varit inne hela helgen.

Puss sålänge!


Lina blir 20 år!

Gokväll i stugorna! Hoppas att ni myser med varandra i soffan nu! Själv så har jag haft fullt upp, tvättat, diskat, lagat mat, badat Meya, lagt fram mat till Meya inför helgen som skall spenderas i Olofström! Min fina syster fyller 20! Yeey!



Vi hoppas komma iväg hyfsat tidigt imorron. :) Även om vi bara ska sova där en natt så blir de en heldel packning...
Nu ska jag ta mig en dusch, läsa Vi föräldrar som kom i lådan idag, dricka lite te, måla naglarna och försöka komma isäng tidigt.



Till denhär synen vaknar jag varje morron :) De är de bästa som finns ♥
man blir så lycklig hur trött man än är!


Ha en go kväll puss å kram!


jaa,vad säger man :)

Alltså ibland så ä man bara för snurrig! Förut när jag hällde mjölk i mitt kaffe så skramlade det till i paketet, fy vad äckligt! Jag som gjort pannakssmet och haft den i kaffet jag druckit! Fyyy! Kände att jag var tvungen å kolla vad de var så jag kom på att jag skulle hälla ut mjölken i ett glas... Så när jag hällt upp den så såg jag att de var mitt armband, eller kedjan som hänger på det som gjort att de lät som de låg ngt i paketet! Herregud vad tosigt de kan bli! Tur att de inte var ngt annat äckligt, man börjar direkt tänka på ruttna fingrar å sånt!




Dehär fina tyget köpte jag häromdagen! :) När jag skulle sätta in den första inklädda skivan så hade jag lagt tyget åt fel håll! Åhh, jobbigt men men, gör om gör rätt som dom säger! :) Så när jag klädde nr 2 så tänkte jag att jag ska göra allt så fort utan å tänka, slår aldrig fel! Log lite för mig själv under tiden, men leendet byttes ut mot ett ÅÅÅHHHHH!!!! Kan knappt tro de själv, jag hade vänt tyget på fel sida denna gången, alltså utsidan var vänt innåt! Jag blir så trött på mig själv ibland!

Nu är jag nöjd, fick gå på Ikea å känna å klämma på ALLT! Klappat å kelat med en massa grejjer, jag gör nämligen de när jag ser något fint eller ngt gott. När jag vet att jag inte kan köpa de för att jag inte har råd eller hade jag köpt allt när jag var sugen på ngt gott så hade jag varit ganska plumsig idag kan jag lova! :) Så därför klappas de å gosas med varorna å så ställer jag snällt tillbaks varan på hyllan igen! Så stressa igenom Ikea e inte min grej! He he!

Näe, nu blir de BB å sen gonatt!

"Upp som en sol ner som en pannkaka"

Hejje mina fina vänner!

Jag är sååå lycklig in i själen idag! :) Har haft en traditionell mama/baby date här på förmiddan! Promenad med knattarna och så gjorde jag pannkakor till gänget! MMMMMMM, jag hade lätt kunnat bara äta pankisar hela livet!


"Upp som en sol ner som en pannkaka" är ett ordspråk som inte har så himla bra innebörd kanske, men jag kan inte hjälpa att tycka att de låter väldigt positivt för jag ser bara pannkakor framför mig! Å de e ju gott så jag fattar inte....jaja..

Jo Meya ligger å nanar nu och snart så kommer Rickard hem från jobbet och då drar jag fort som tusan till Ikea! Jag kommer stå i givakt eller vad de heter fullt påklädd, ungen under armen och bara " hej, här har du bebis, hejdå!" hehe!
Ja just de, lilla gumman har fått sin första tandabissing! :) Så gulligt asså!
 Så då får vi börja borsta de lilla risgrynet morron å kväll!



Finns de någon presonlig tränare därute som vill hjälpa mig komma iform till beach 2011? Snart kommer dagen då bikinin ska på, så är de bara! Jag behöver hjälp med tränings programm och allt annat typ :) -Lina? :) help me please!



Nu ska jag ta en kopp te, vaknade med värsta halsonten idag och jag som precis blivit frisk! Men de visade sig vara så att jag snarkat hela natten! Ha ha! jag snarkar typ aldrig men inatt sa Rickard att jag sågat timmer i sju olika läten! Haha! Kvinnligt värre :) Jag snarkar bara om jag verkligen är dööö trött som jag var igår, låg å dregglade i fosterställning till efterlyst i soffan. Jag hade ju lovat min kära man att jag skulle ha mat till honom när han kom hem från jobbet igårkväll. Jag ringde honom vid 20 tiden å frågade om han verkligen ville ha mat när han kom hem, - Åh de hade varit snällt säger han då.... Så de var bara å hålla de man lovat! He he!

Puss å kram sålänge!


Min lilla elva :)

Underbara fredag! Ikväll blir de mys :)

Meya är förkyld, stackars liten, igår natt sov hon typ ingenting bara låg å vred sig och var lessen till och från...
Men inatt sov hon i sin egen säng hela natten utan att vakna en enda gång! Yey! Jag hade förberett med näsfia och droppar vid sängen, skönt att vi slapp de! :)


Tittut :)

      
Nyvaken liten rödnäsa hos moster Eliza...


Såg på nyheterna i morse om jordbävningen i Japan, 8,9 på skalan tror jag de är respekt! Vad ska man göra när jorden ger igen med en sån kraft? Fy vad hemskt, medans vi sitter och planerar vad vi ska ha till middan ikväll och att vi våste hinna med systemet efter jobbet... Vi människor är helt maktlösa när naturkatastroferna sätter igång. Tror att vår kära gamle jord säger till oss att sluta skada den, de är dax att börja bygga upp vår jord igen!


Här är en målning från 07 som fick heta, "Revenge Of Nature"

Det är aldrig försent att börja ta hand om vår Moderjord, räcker med små saker om alla hjälps åt!










klippkort till föräldralediga!

-ja,tack gärna! Igår var jag jättedålig med feber å grejjer så då låg jag och kom på en grym grej! Jo, att vi som fått barn precis ska få hem ett klippkort i lådan med lite olika förmåner, jaa te x nu som jag låg å var sjuk så skulle jag bläddrat i mitt klipphäfte och hittat fri hemkörning av thai mat!  :) i klipphäftet ska man även hitta andra hushållsnära tjänster som städning, storhandling, tvätt mm.
Hade inte de varit underbart att kunna unna sig lite lyx i vardan en regnig dag eller jag menar en solig dag för då vill man verkligen inte vara hemma å tvätta! -Tänk att man kommer hem från stranden med sandiga ungar,brassestolar, glassiga handdukar och så vet man att de ser ut som kriget hemma. Hur kul är de på en skala? - Nä för när man kommer innanför dörren så skiner hemmet som aldrig förr just för att man använt sitt klippkort och bokat städning! :)



Jag tycker verkligen synd om mig själv när jag är sjuk, allt blir jobbibgt speciellt när man har ett barn att ta hand om hela dagen också! Men så tänkte jag på de stackarna som har migrän... Usch de är nog inte kul. Lider med er som har migrän. De skulle fått ett extra klippkort!
-Och så tycker jag att vi kvinnor som fött barn ska få en gratis vistelse på valfritt SPA! Bli ompysslade från topp till tå! Undra om jag ska skicka detta som förslag till vår kära regering? He he!



Tycker ni inte att vi är värda detta?

 
Klart att man är de!
Ja, drömma är de viktigaste i hela ens liv! Annars så hamnar man bara inom ramarna och hur kul är de?

Sweet Dreams



bakfull...

Aldrig, aldrig mer ska lilla sessan få sova från 18-21... Och jag som satt å kvittrade om sovmorron igår! Ja, hon vaknade vid 21 igårkväll och var uppe ungefär två timmar så var de natt välling och godnatt! Halv 5 vaknade hon första gånger, låg på magen i sin säng och pratade för fullt och skulle nog lätt kunnat börja sin dag då! Jag la henne på rygg, in med nappen å så somnade hon om igen efter ett tag, phu! Så blev kl 6 då var hon en liten piggelin, bytte blöjan och la henne hos mig i sägen. Jag vägrar gå upp innan kl 7.
Hon kan gärna ligga i vår säng å vara vaken men jag går inte upp kl 6 och börjar dagen spelar ingen roll hur pigg Meya är.
Så jag känner mig helt bakis utan ha druckit en droppe, tråkigt sånt!
Ja ja ska inte klaga tur att Rickard var ledig idag så vid 12 stupade jag i säng! :) Vaknade efter en timme som en ny människa!



Jag tänker aldrig putsa ett enda fönster till i hela mitt liv! För jag har nämligen världens bästa putsare!


Jag tog ut Meya i de fina vädret på en promenad :) Vi gick till Coop å handlade och jag skulle posta lite tradera grejjer. Tjejerna i förköp tar fram brev vågen så fort dom ser mig nu, jaa affärerna rullar på.
Senså lagade jag middag, denna veckan ska jag undvika kolhydrater så man får tänka om lite när man lagar. Fast idag smakade de pyton :( 

Hoppas ni såg solsidan igår, stackars Ove fick en go macka :) hehe!

pöss!

Det är vår!!!



Tänk när man kan gå utanför dörren utan att frysa! :) Idag har de känts som vår! Man blir så glad!!!

Rickard råkade säga att han tycker de är roligt och att han är duktig på att putsa fönster när jag klagade på att man knappt kan se ut när solen står på... Så, imorgon är han ledig så då ska den gamle fd fastighetsskötaren få visa vad han går för! :)

Idag var vi på Lóas dop, de var jättefint! Sentimentala jag grät en skvätt för Per gick fram med sin gura å sjön Sweet Child Of Mine, de var sååå bra! Lilla Lóa var rolig, hon sov när prästen lyfte upp henne i luften som dom gör. He he så sött!


Meya å Lóa gosar! Här är hon vaken minsann! :)

Inga rutiner idag alls! Nu ligger hon å sover sitt lågn pass, 1,5 timme har hon sovit nu. Ska bli spännande å se hur kvällen blir :) Man kan ju alltid hoppas att hon sover lite längre än till 7 som hon brukar vakna, på sekunden alltså! Hoppas hon vill sova till 9 :) De hade varit gött med en sovmorron!

Om 5 min börjar solsidan sen ska jag slå på tv11 och kolla BB! :) Jag är en riktig tönt som sitter å små fnissar för mig själv när jag kollar på BB...

Ha en underbar kväll!


Lite sentimental såhär på kvällskvisten




Sista magbilden, sitter med mitt hallonblads te. Tänk att lilla Meya ligger därinne och har de gott.
Jag hade förmodligen lite småvärkar, ischias och ont under fötterna :)
Igårkväll låg jag och tänkte på förlossningen lite och skrattade för mig själv, jag fick frågan av sköterskan som tog ect på mig om värkarna gjorde mycket ont, "jaa" sa jag med hundvalpsögon. -På en skala mellan 1 - 10 vad ligger smärtan på då?    - "en sjua" svarade jag och hennes ögon växte som små bollar så lämnade hon rummet. He he! Hade jag fått frågan nu såhär efteråt så hade jag svarat en svag trea! :) Undra vad hon tänkte...



När man inte når ner till sina egna fötter för magen är i vägen :)
Herregud vad man höll på, boade å fixade och hade sig, precis som ungen skulle födas å vara värsta inrednings experten och jobba för sveriges fulaste hem! Jag var på Ullared höggravid, i åtta (!) timmar. I slutet släpade jag efter mig mitt ena ben på väg till inrednings avdelningen för tredje gången - måste kolla lampskärmarna igen!  kunde inte lyfta de för jag hade sån hemsk Ischias! Allt var fixat när vi åkte till BB....

-Väskan hade bara varit packad i ett par dar bara för jag var lite rädd också, hatar att packa för de känns alltid som om jag har glömt den viktigaste saken, så därför fick den vänta för jag ville inte vakna svettig å få panik över allt jag glömt att packa ner. Och de gjorde ju inte så mycket heller för vi fick ju åka hem tre gånger innan de satte igång mig.
Tredje gången vi skulle gå in till sjukhuset för CTG väste jag åt Rickard att inte ens ta med väskan för vi kommer ändå få åka hem å vänta... :) Då hade jag redan fyllt på godispåsen två gånger för jag var där och rotade när vi var hemma.
Fjärde dagen fick vi stanna kvar för igångsättning  pga av infektionsrisken när vattnet gått.
-Ca 30 timmar senare kom lilla Meya till världen :) Vilken grej, blir alltid tårögd när jag tänker på de... Är nog inne i en sentimental period nu, de är iofs ganska så mysigt att tänka tillbaka på de ögonblicket i ens liv där ALLT förändras och ingenting ska någonsin bli sig likt igen! Nu har man ansvar för en liten bebis! :) En perfekt liten tjej som har en del av mig, en del av Rickard som blir en unik och vacker liten människa med sin alldeles egna lilla-stora personlighet. Häftigt!




Hon e så stor helt plötsligt, våran lilla skitgris :)


Oj världens längsta inlägg, men nu känns de bättre för mej iaf, du kanske somnade i halva inlägget hehe!

Ha en go kväll allihopa! Puss å kram ♥

Gammalt blir som nytt

sådär ja, nu har jag passerat strecket, 30 strecket och är nu en trrettio taggare! Känns faktiskt helt underbart! Trodde jag skulle blir lite nere men de är bara tvärtom! :)
Jag har blivit sååå bortskämd! Nu dricker jag gott kaffe varje morron som jag brygger med min fina fina Moccamaster som jag fick av mamma å pappa! Jag är så glad! Alla har verkligen öst presenter över mej! Tack tack tack fina ni!
Jo, vi har spenderat helgen i Olofström, ätit och druckit gott hela helgen! Champangen korkades upp tom! :)
I Olofström finns VÄRLDENS bästa antik affär! I lördes följde mamma med för de var ingen annan som ville och i söndes var jag å Lina där -igen! Då köpte jag bänken som jag tittat ut! Sååå fin, ska köpa tyg och klä om den, så ska den få en fin röd färg kanske?! - Vad tycker ni?





En söt liten räv köpte jag också, som fick byta färg till ORANGE :) oväntat va?
Den ska vara i Meyas rum sen...
- Gammalt blir som nytt! Allt som krävs är lite tid och fantasi så är de fixat!
Jag ska också bli som ny, jag å baby ska nämligen lägga in oss på SPA! Med övernattnig! JJJAAYY! Hoppas personalen har mycket tid och fantasi!
Meya ska få sova hos sina kusiner :)  St.Jörgen heter spat, jag tycker de låter som ett mentalsjukhus hehe! St.Jörgen... Få se om jag kommer hem orange..



Känner mej ungefär som Meya ser ut, som en liten bratt! He he! Näe, skojja ba!
Meya har fått 100% uppmärksamhet också kan jag lova! ♥


Lovade farfar att lägga upp en teckning här... På jobbet hinner jag med å rita lite.
Ska jobba ikväll så då fortsätter jag på en teckning eller så börjar jag på en ny. De är som terapi att sitta å måla :)

Ha en fortsatt underbar dag allihopa!
Puss & kram!


RSS 2.0