playdate


Hejsan!

Igår var de full rulle hemma hos oss kan jag säga! Meyas kompisar var här och skulle leka henne :)


Här har vi Alva som var en fladdermus i sitt förra liv ;)

Och Freja snart ett år som gick omkring... Gulligt!

Meya åt lunch när hennes vänner från storatan kom på besök. De tog för sig av leksakerna med en gång! När Meya var klar med maten så kröp hon också in bland leksakerna... en liten stund för sen så blev hon trött. Jag la henne och tänkte att hon lär ju aldrig kunna somna i denna underbara ljudnivå, jaja värt ett försök iaf. Hon somnade...och sov...och sov... och sov sig igenom all lek och bus! De blev nog för mycket för lilla sessan så hon sov räv tills hennes polare stängde dörren efter sig, då vaknade hon! Ha ha! Hon är en rolig kompis hon!

Ja just de, vi var ju på BVC igår för att mäta och väga lilla skruttan, 8,9 väger hon och var 74,5 lång!

Ikväll ska vi på fest! När Meya somnat smyger vi iväg. Farmor och farfar ska vara barnvakter. Ska bli roligt att gå på fest, de var inte igår! Undra vad man ska sätta på sig då....


Ha en go kväll!
Puss å kram!


En snabbis


Hinner ett litet inlägg innan Kicki och lilla Lóa kommer...

Jag och Meya var på äventyr fredag till lördag, vi körde till Stenungsund för att hälsa på Leon, Madde och Stefan!
Härligt med lite miljöombyte, Stenungsund är verkligen så fint!

Han är sååå söt! Här är han lite nyvaken å go!

Meya tyckte att han var lite sköj också, de är så roligt att smyga på sitt barn när de leker med andra tycker jag! Meya är lite "kolla läget" tjejen men sen när hon blivit barm i kläderna så tar hon för sig och tar plats, de är alltid skönt för föräldrarna tror jag... När barnen var i säng så mös jag å Madde med god mat sen tittade vi på en film som var seg! Vi är mästare på att välja dom! He he! Sen stupade vi trötta mammor i säng, men innan dess så tömde vi de sista vinet i vin glaset - i vasken! Ja, ni hörde rätt! Sen bröt vi ihop och konstaterade att vi förändrats liiite på ett par år! Inte okej!

Igår var vi å gungade lite...


Pappas flicka ♥






Nu vaknade min lilla trollunge!

Puss på er!





På upptäcktsfärd med Meya!

Gokväll i stugorna!

De var inte igår precis, ska bli lite bättre på bloggen, jag lovar :)

När man är en liten tös på drygt 9 månader så är hela livet ett äventyr! Tänk vad roligt att uppleva allt för första gången! Fast jag har inget minne själv från den tiden så det är roligt att få vara med min underbara lilla trollunge på hennes ävertyr!



-Och ännu roligare att upptäcka nya saker hos mormor och morfar! Jodå, de fick fint besök fredag till söndag! Nu har hon fått storhetsvansinne, hon är arg som en tonåring skäller hon ut mig efter noter! Trist att bara hänga med mamma nu när hon stått i centrum i flera dagar! He he!



Morfars matta har långt och härligt gräs att krypa i ;)


Fintar bort moster Lina :)

 ♥

Bada badkar med en sjungandes och simmande sköldpadda...

Sång stund med Meya..."lilla snigel akta dej".....!

Så nu har ni fått en liten glimt av Meyas upptåg!

Hoppas ni mår bra och att ni har en go kväll!
Massa pussar


Nu händer de grejjer!!!

Gokväll alla godingar därute!!

Hoppas ni alla haft en underbar valborgs helg! Vi har haft de helt underbart, grill i solen med goa vänner och en massa barn. Vi började fira valborg redan kl 13 hehe! De är så härligt med barn för man utnyttjar verkligen hela dagen! :) Rickard jobbade kvällen, fast de gjorde ingen för jag var helt slut, Meya somnade vid 19.30 och jag ett par timmar efteråt... Man blir trött av solen ;)

-Jo, de händer ju en hel del med lilla skruttan kan jag säga, nu är dagarna förbi där man kan sitta å snegla på sin bebis som leker stilla på filten och gå iväg en stund för å sätta på kaffe i köket... Bye, bye! De går undan! Lilla damen kryper några steg sen ålar och kasar hon sig fram överallt!
-Hon dyker med näsan i golvet och får värsta fläskläppen!


Ser ni lilla fläskläppen? Stackars liten... Hoppas hon inte vill ha sånna läppar sen när hon blir äldre hehe!

Gillar sitt rum!


Meyas kompis Lóa håller hårt i sin vän ♥

Mys under parasollet! Nu börjar en härlig tid!


Titt-ut ni!

♥Så hääääär mycket tycker jag och mamma om alla ni som läser våran lilla blogg!♥

Vad gör ni ikväll? Här blir de Big Brother för hela slanten! Jag har fått Rickard att torska på BB också så de känns bra! Hehe! Har köpt en påse chips tills ikväll med dipp också såklart, hoppas jag glömmer av den, tveksamt va?!


Puss och kram på Er!


RSS 2.0