Har inte bloggat på några dagar, har legat hemma med värkar :( Har inte haft sånhär mensvärk på 15 år tror jag! Igår gick jag å la mej med min varma vattenflaska och tänkte bara på min förlossning... Man glömmer snabbt men guuud vilken smärta! Tyckte så synd om mej själv så jag försökte fiska efter något som var värre än denna menssmärta, förlossning såklart! Meya kanske inte får något syskon nu när jag kan minnas allt så tydligt igen ;)



Fast jag älskar att vara gravid, eller ja kanske inte de första två månaderna när man mår illa och är i trött-koma. Då var jag harmonisk i själen :) 
(foto av Kicki)

Igår var fina Anna här efter skolan, vi gräddade pannkakor! Såå gott! Senså följde vi henne till Fyren där hon har teater en gång i veckan. De var bra för då kom vi utanför dörren iaf!

Såg ni på Uppdrag Granskning igår om Ikea och Ingvar Kamprads lilla skatt som han lyckats gömma under kudden i 20 år! Han är en riktig smålänning han! Smart säger jag bara, synd nu när allt kommit fram. Oskattade pengar! Undra vad som kommer hända nu då? Blir han återbetalningsskyldig gubben? Pensionen från sverige tycker inte jag att han ska ha iaf! Trist att dom började rota i detta för nu kommer jag ju bara tänka på de när jag är på Ikea, jag älskar ju Ikea! Samtidigt tycker jag att alla som luras med skatter osv ska bli påkomna med skäget i brevlådan! Då njuter jag för de är inte mer än rätt! HA HA!


" Ja, ville du något?" Meya älskar att läsa! Hon kanske blir sådär smart så hon kan hjälpa mej å fuska lite med skatten sen!

Min förkylda lilla tös, sa jag att hon gillar böcker lr? ;) Hon pekar och bläddrar!
Imorse fick hon droppar i näsan hoppas hon blir bra nu!


Hon rullar runt på en sekund men sen kommer hon ingenstans, hehe! Ibland ser de ut som hon ska börja krypa, men nej... :)

Näe nu ska vi ut i de härliga vädret!

Puss å kram!


magiskt...


Hejsan alla glada!

Sådärja nu fungerar vårt internet igen! Måste börja med att visa er denna magiska måne som jag fick se när jag å Meya gick upp igår...


De var mycke finare in real life :) Men ändå!

Igår var jag, Meya Lóa och Kicki på Mama/Baby yoga.De var jätte mysigt! Meya fick " hänga" med söta "fröken" de var super så kunde jag yoga lite också! :) Bra för ryggen kan jag lova!
Efter yogan hämtade vi sushi som vi åt hemma hos mig... Våra små töser sov som aldrig förr, tog visst på krafterna dendär yogan :) Lóa och Meya låg på en filt å de gjorde sitt, så helt plötsligt vänder sig Lóa för första gången! Nästa sekund ser jag Kicki hukad under mitt stora tvättställ helt inne i å fota sin lilla tös :)


"Tänk att jag vågade till slut" :) Lóa 3 månader inte dåligt!


Meya fortsatte yoga hemma :) De är ungefär såhär de ser ut!


Lunch innan vi åkte med Kicki och Lóa för att hälsa på Felix och gänget! :)
Kicki bakade en underbar vit chokladkladdkaka, mmmmm....... Mycke god! ♥


I morgon ska vi på äventyr! Jag och denna glada lilla skit....Ända till Smålandstena ska vi! De är Leon som fyller 1 år och de ska firas!
Jag och Meya blir hämtade av Magnus och bara de är ett stort äventyr hehe!

Nu myser vi med Tinou och Eliza! Meya somnade för en stund sen.

Ha en mysig kväll allihopa! ♥

Tänk på att inte tänka på någonting.....

Tänk på de Du!

Sitter nu här med en kopp YogaTea och känner mig avslappnad och go! :) Kom nyss från Yoga/meditationen :) Underbara Eliza och Tinou var här med Meya, gos, mat och läggning!
Denna gången gick de inte så bra för mej när de var dags att meditera, alltså inte tänka på någonting... Hmm säg något jag inte tänkte på:  
vilken rolig och skön dag de varit idag, just de tisdag imån alltså jobb, var de en 1/4 del välling eller ersättning man skulle blanda, INTE TÄNKA, imorgon ska jag göra mat till Meya, koka potatis, ärtor, palsternacka, vitkål, nu sover nog lilla Meya,INTE TÄNKA, åh vilken go bonus moster Meya har ♥ Moster,åh vad jag saknar mina systrar, och mamma och pappa,INTE TÄNKA, hoppas de blir vår snart, tänk att hon snart är 6 månader, vilken bilbarnstol ska vi köpa, vad är de för dag idag,INTE TÄNKA, tänk att jag har en så go liten dotter, å fina vänner, just de inte tänka på någonting.... De är inte lätt! Men de är bara att öva :)


Dom är tokiga i varandra ♥


Jag och Kicki skulle gå på baby massage idag ju, jag tänkte vara smart å lägga Meya en stund innan för massagen var mitt under hennes sova förmiddag tid... La henne och hon somnade, och sov så gott. Ville inte börja väsnas så hon skulle vakna. Gjorde de i fredes när vi skulle på kalas hos Liv, slutade med att hon inte var på sitt vanliga goa glada humör... Så hon sov som en liten prinsessa så jag bjöd hit tjejerna på lunch istället :) Kicki hade båda sina flickor med sig :) Eliza var här också, super mysigt! Älskar å vara mammaledig när dagarna ser ut såhär!  När tjejerna åkt hen kom en annan söt tjej hit, Meyas kusin Anna var här en stund ♥ Meya blev jätteglad när hon såg henne, hon ville känna på Annas hår och klappa på henne :)

I morgon ska jag laga puréer till Meya och ha i frysen i små portioner... Välling ska de börjas med också! Min lilla strumpa har blivit så stor!



Titta så liten och näpen hon var ♥



Nu ska jag gå och nana kudden :) Sov så gott ♥


Solsidan :)


Goddag i stugorna!

Hoppas att allt är bra med er! Här går dagarna bara så fort! :) Nu har redan halva januari gått, å de är skönt att de börjar närma sej löning hehe! Fattiga januari, känns som de är så varje år, iaf för mej. Inga rea fynd här inte! ;)

I fredes var de full fart direkt, hade tvättstugan 7-12 så de var bara å sätta igång! När tvätten var klar så åkte jag och Meya till Sandra och hennes lilla Freja!


Charmiga Freja! Inte så konstigt med tanke på hennes goa mamma! ♥



Vi satt å fikade och mös medans våra små flickor roade sig själva en stund...
Är så glad att jag har många vänner som är mammalediga samtidigt som mej!





Igårkväll kom Felix och hälsade på! :) Vi vuxna åt Thai mat och hade de trevligt vi också...


Naww, lite hålla handen blev de allt!

Sötnosar!



Så, nu ska jag återgå till målandet i Meyas rum! :) Är hemma själv nu vilket är super härligt ibland!
Meya åkte med pappa till farmor och farfar en stund!

Glöm nu inte att titta på Solsidan ikväll! De ska iaf jag göra, har längtat ihjäl mej nästan!

Ha en super mysig kväll allihopa! ♥

KRAM KRAM!

Kusse mys


Meyas söta kusin Anna var här och hängde en stund med oss! Vi gillar att få besök! :)



Naw, titta vad gulligt! Anna är vår framtida barnvakt :)


Idag träffade vi Kicki och lilla Lòa, åt lunch på Naam. Tiden går alldeles för fort när man sitter och har de trevligt, tjötar och myser med våra fina flickor ♥ På måndag ska vi gå på baby massage på förmiddan och på kvällen ska vi på yoga/meditation :) Utan barn :)


Meya satt i en såndär barnstol en stund sen blev hon trött och fick gosa i vagnen istället :)
Hon ser så "stor-liten" ut när hon sitter på egen stol vid matbordet!


Kicki och Lòa

Hoppas jag får ett ryck nu i dagarna så jag får rensat ut i garderoben, tänkte faktiskt öppna ett konto på tradera för att få mina saker sållda! Så man kan köpa nya kläder hehe!
Ska bara vänta på dedär rycket först! :) Härom dan så hittade jag en tränings DVD som heter Fit Mama som jag satt och snbbspolade mej igenom när jag var gravid och  -minsann skulle träna undertiden!- Började nog lite försent för jag kände mej som ett sjölejon som försökte vara sådär äppel käck som tjejerna i filmen var...Näe, de var inget för mej.... Fast den kanske någon annan vill köpa på tradera! Man tror ju aldrig att de är nån som vill köpa sånt som man själv tycker är skräp, men en kompis sa till mej att jag kommer bli förvånad över vad folk köper :)

Nu ska jag sätta mej i soffan en stund, snart vaknar nog lilla myran!

KRAM KRAM!


7.5 kg charmtroll ♥



Vi traskade till BVC igår, Meya såg jätteförvånad ut när hon fick komma ut i dagsljus! De var nog en vecka sen vi var på promenad sist. Men nu när jag är frisk igen får jag bli bättre på å ta en sväng med vagnen lite oftare!

Meya är nu 68 cm lång och väger 7.5 kg! De var de roliga.... Så kom sprutorna fram, sprutorna, jag trodde bara hon skulle få en! Men en i varsitt lår fick hon :( Hon blev lessen direkt efter men tystnade snabbt och satt och snyftade till lite ibland i mitt knä... Åh, lilla gumman! Men nuså är de gjort!

Inatt har hon vaknat till lite då och då och gnällt lite med världens minsta röst, så sött! Vid 3 tiden bytte jag hennes blöja och låg å klappade på henne tills hon somnade om. Hon kändes inte varm så ingen feber men nu på morronen var hon lite varm och febrig... Hon ligger och sover nu. Hon äter bra iaf! Hoppas de inte blir värre bara!



Lilla snuttan.. Vi gosade å busade lite i soffan igår så råkade vi nocka varandras ögonbryn... Då blev hon lessen, nästan värre än sprutorna tror jag, dumma,dumma mamma! :( Stackarn och jag kände mej så hemsk! Fast de gick över fort som tur var!


Gulligt litet plåster.... :)

Lite tänder på g kanske? :)

Idag ska vi bara ta de lugnt, Meyas kusin Anna kommer förbi efter skolan en stund, mysigt!

Kram sålänge!

My little lion girl...


De är de nya nu, hon spänner hela kroppen och ser lite farlig ut... gggrrrrr! Väser som ett litet lejon gör hon :)
Så låg hon i morse efter Rickards alarm väckt både Meya och mej :(
Hon låg i sin säng och pappa satt och lyssnade och pratade med henne... Så kom jag in, åskmolnet hängde över mej för vi blivit väckta av Mr snooze.. -" Hon säger att om inte alarmet inte tutat en halvtimme innan de blev avstängt så hade hon sovit gott fortfarande" ( Och jag med ) - Sa jag, pratade genom Meya för inners inne så vet jag ju att man måste ställa klockan om man ska komma upp och i tid till sitt jobb :)
Rickard tittade upp och skulle just besvara min bitterhet, jag såg hans ögon blev stora och så kom ett snett leende, " Herrejävlar Gumman!!" hahaha! - Ja de är nämligen så att jag fått VÄRLDENS finne mitt i pannan precis mellan ögonen! :( Ingen charmig liten sak kan jag lova....
Var inne nyss å försökte klämma den, men de slutade bara med att den blivit illröd och värker! Kanske ska lämna den till Eliza, som satt å visade mej sin nya ap som hon laddat ner till telefonen, en finnklämmar ap (!?) Ja, jag vet jag tänkte desamma och satt å skrattade i soffan och tjöt, fy vad äckligt! De var nog mitt straff, ska aldrig skratta åt någon som vill klämma finnar med sin Ifone igen!!!
Nästa vecka har vi en som ska gå på yoga/meditation iaf! Tänkte gått igår men har sån rethosta, hade säkert fått värsta attacken mitt i allt och försökt kväva min hosta så hade jag säkert pruttat istället! Haha! De ödet vill jag slippa så jag får hålla ut tills på måndag....

Trots att de är lite synd om mig som måste visa mej (och min nya polare) bland folk idag, jobb ikväll och om ett par timmar ska vi till BVC.... Så är de mest synd om min lilla going, hon ska nämligen få en spruta i sitt lilla lår idag :( Lilla gumman... Jag har laddat mentalt nu ett par dar, tycker de är sååå jobbigt!

Igår var Meyas kusin här en stund med sin mamma för lite Meya mys!


Liv och Meya, Meya en liten copycat ♥

Hej sålänge!

Sköna söndag!


Vilken mysig kväll vi hade hos Kicki igår!
Tacos, bebis mys, en massa tjöt, bebis mys, the med honung, saltchoklad och vindruvor! :))


De var så underbart att få komma hemifrån lite, tyckte nog Meya också :)
Vid 18.30 var vi redo att åka, tog min lilla tjej i famnen och gick långsammare än en snigel ner till bilen, tok halt! Tur att man har ett par kärringaskor som har typ dubbar under sulan! He he!

Meya somnade vid 21 någonting, väckte henne lite innan tolv när de var dax för hemgång... Hon och lilla Loà som var en liten nattuggla låg i soffan och log mot varandra :) Så sött!
På väg hem plockade vi upp pappa från jobbet också :)
Väl hemma blev de en flarra nattamat, ny blöja och sängen.
Jag fick gå upp med henne vid sextiden,vaknade av att de var blöjbyte på gång....;) sen fick hon sova bredvid mej i sängen :) Hon sov till halv tio plutten!


Morron kaffe!


Gosar i soffan med sin favvofilt
Vi brukar vänta en timme eller två senså springer vi in och väcker pappisen! Hehe!
De är de bästa!


Meya och pappa

Snart ska vi åka till farmor och farfar och hälsa på :) De ska bli mysigt!
Dom längtar efter lilla Meyisen ♥

Hej sålänge!


Fredas mys...

Nja sådär, sitter här vid datorn med en kaffe, Rickard är på jobbet och Meya somnade för 20 minuter sen :)
Ganska mysigt med egentid :)
Nu börjar jag bli rastlös, ett bra tecken på att man börjar bli frisk! Igår försökte jag lura mej själv att jag var frisk, satte på mej vanliga kläder istället för mysbyxor efter duschen... Funkade ett tag sen började jag å få blixtar i ögonen å yr i bollen, hehe... Inatt har jag fått sova gott iaf, dom senaste nätterna har jag typ sovit 4 timmar för jag haft så ont i halsen :( Näe fy vilken klagosång de blev nu! -Så nya friska tag! :)

På tal om sömn, jag är så bortskämd med de... :) Är så tacksam att hon sussar gott hela nätterna, de enda jag gör är å sätter i nappen när hon letar efter den. jag bara sträcker ut armen i sömnen typ hehe!
Fast jag gör inte de lika mycke nu, försöker hålla mej så hon lär sig å somna om utan...  För nu ska jag ta tag i hennes rum igen! Blir ju lite tosigt om man ska springa upp 10 ggr på natten bara för å sätta in nappen, näe tack...



Morron mys i soffan


Titta vad jag kan! Sitta helt själv OCH vinka! Inte dåligt va?!

åhej....

...åhå!!! Wiiiieeee!!
Nu är hon inte lika feg, ser riktigt kaxig ut! He he!

Hoppas de blir lika fint ute imorron som de varit idag, då blir de en promenad.
 Kan inte komma ihåg sist vi var ute å åkte vagn..

Hon ÄLSKAR sin gröt, speciellt med efterrätten i! Ibland så lyckas hon spotta ut gröten fast frukt krämen slukar hon! Är som en liten fågelunge, gapar efter skeden och tjuter av lycka!

Ha en fortsatt go kväll

KRAM ♥







Från sjukstugan till tvättstugan...


Vet inte vilket som är roligast, klart tvätten är roligare än å vara sjuk! Vi har aldrig haft en sånhär hög av tvätt innan... Imorron är de iaf dags att bli av med den ångestframkallande högen! :)
Ja, 2011 började med en släng av feber, halsont, förkylning mm... Så nu har jag varit sjuk för hela året! Likabra å ta smällen direkt... Det är därför jag inte bloggat på några dagar, om ni saknat oss ;)


Hon tyckte de var kul å få ligga å sova i vår säng,svårt å tro att hon somnade 5 minuter efter jag tog kortet :)
Hon har kommit in i en sov period så vi har mest sovit å myst hela dagarna...

All min energi har gått till Meya. Hon har klarat sig från feber, lite rosslig bara. Hon ligger och  säger Rrrrrrrr.....rrrrrrr  skorrar som värsta skåningen! Haha! Mammas tös de! Undra om hon kommer prata göteborska eller blekingska när hon börjar prata sen :) Jag ska öva när vi är hemma själva sen haha!


-Var de såhär du gjorde mamma? Imse Vimse spindel.....

I morse så vände hon sig också! Hon har varit nära länge, ligger på sidan och när hon precis ska tippa över på magen så har hon snabbt rullat tillbaka :) Lilla fegisen ♥

Middag och efterrätt i ett... :)

Ge mej mera gröt mamma!!!


Tokiga tjejen! Det är inte lika tråkigt att vara sjuk när man hänger med världens solstråle!


Natti natti ♥ Skönt å sova när man är nybadad... :)

Det är massor med snö ute nu, verkar aldrig sluta snöa! Hoppas man orkar ut och fota lite imorgon...Är glad att man slipper ut å skotta! Era stackars husägare ;)
Näe, nu ska jag dricka honungs te.. Har tok ont i halsen, skickade iväg Rickard för å köpa nosoil, ipren och Zyx. Zyxen var riktigt bra, man får bara ta tre om dan så jag sparar den sista tills jag ska sova.. Orkar inte vara sjuk mer!

Natti Natti ♥

2011


Nu är de bara jag som är vaken i familjen :) Tar på krafterna å vara på fest!
Vi hade en super mysig kväll igår, hoppas ni också hade de! Mitt första nyår som jag hörde " hoppas inte i soffan, sitt still på stolen,nu lungar du ner dej" oftare än "skål för livet och kärleken!" Ha ha! Så är de i livet....
Två ammande mammor och en gravid mamma, så de var jag å grabbarna som skålade hihi!
Meya var vaken några timmar sen sov hon sig igenom hela kvällen tills de var dags att åka hem. Jätteglad satt hon i bilstolen å babblade hela vägen hem!
Vi hade med oss rislampor som vi skulle skicka upp, men de var ju världens strom så de gick inte,synd tror att barnen hade gillat de! Vi hade sånna på Meyas namnkalas, såå himla fint!


Fiiint!

Meya fick ju träffa sin Felix såklart.



De var många barn som Meya såg springa omkring :) Hon verkar bli glad av andra mini människor!


Kicki och söta Loá Kolla in jamasen, så söt!



Jag är såå seg idag,inte bakis bara trött... Vi var hemma vid tre, matade Meya å sen så gick vi å la oss...
Kl 07 tyckte hon att de var dax att gå upp igen så då var de bara å pallra sig upp! :)
Vi var nog vakna en och en halv timme sen blev hon trött igen. När jag hörde att hon vaknade efter en timme igen så knackade jag på Rickards axel och sa att de var hans tur.... Så jag sov till 12 :)

De är så mysigt när man hör Meya vakna så tittar lilla handen fram :) Skönt att hon inte vaknar med skrik och gråt...


Mammas lilla hjärta!

Imorgon är planen promenad i solen med varm choklad!

God fortsättning! Kram kram!
PS. Glöm inte titta på Hipp Hipp kl 21! Tiffany Persson is back! :))

RSS 2.0