dagsi goset!


Sådär då var Meya inskolad på dagis :)
 I fredes tog hon examen stora damen! Känns bra, personalen är underbar och jag känner mig helt trygg med att lämna de allra finaste jag har hos dom. Fast det är så sjukt jobbigt samtidigt, nämen vi har ju ändå hängt hela tiden i 1,5 år. De känns i mammmahjärtat!

Nu är mammaledigheten slut för ett tag, så denna veckan började jag jobba igen. Fast min första dag började med att Meya blev magsjuk så jag var tvungen att Vabba...
Lilla pluttan, magsjuka är verkligen de värsta som finns! Fast ungar e roliga dom är ju inte som en själv när man är magsjuk å mår illa precis... näe hon sprang runt som vanligt efteråt. Vi märkte inget på henne att hon mådde illa, hon bara sprang runt å så helt plötsligt så kräktes hon, ramlade såklart i pölen så de var bara till å fylla badbaljan.
 Då tyckte Rickard att de var ett ypperligt tillfälle för att pipa iväg å spela innebandy... Alltså de går såå bra nu ;) De var en härlig kväll, höggravid, med ett sjukt barn. De blev några bad under kvällen och sanering av hem och mig själv...
Men nu är hon frisk och var på dagis igen igår när jag jobbade. Herregud vad jag pinnade på för att hämta min lilla skatt! De är så underbart när hon slår runt sina små armar om ens hals ♥


Här är hon på väg till bilen för vi skulle till Stenungssund och hälsa på Leon!



Han bjöd på en romantisk middag, pannkakor med grädde och sylt!
Och massa bus såklart!


Här har vi de senaste modet, rosa till pojkar och blått till flickor. Barnen är trötta på sina föräldrar som hänger upp sig på färger så dom ordnade en liten demonstration för oss och höll ett litet föredrag. :)

Näe, nu ska jag ta och betala mina räkningar... Blä, men man kan alltid hoppas att de finns lite kvar att "kladda för" som de äldre säger! Låter så gulligt tycker jag!

Kram på Er!


sköna söndag...

Gokväll på er!

Hoppas att ni ligger på sofflocket och bara har de gott såhär en slappasöndag...
Om två veckor börjar jag jobba som vanligt igen i typ 1,5 månad innan det är dags att vara mammaledig igen. Kommer knappt ihåg hur de känns att ha den berömda söndags ångesten som smyger sig fram sådär på kvällen. Går in i vecka 30 nu, så nu börjar de närma sig... Tänk att man ska gå igenom allt igen. Packa BB väskan, värkar, förlossning... Jag som knappt hunnit vara gravid känns det som.

När jag väntade Meya så var jag liksom inne i min egna lilla värld och brydde mig inte så mycket om ngt annat om jag ska vara ärlig, fast nu så är de verkligen full rulle hela dagarna, jag vankar efter Meya som springer full fart mot vägen där alla bilarna kör, vankar tillbaka med en sparkandes och gapande liten sessa medans min rygg håller på att gå av på mitten och så måste jag flåsa i en halvtimme... Fast till sommaren ska jag vara lätt som en fjäder ;)

Stora dagen för Meya OCH mig är på tisdag, första dagen på dagis, ska bli spännande. Jag tror att hon kommer att älska det.



Nu börjar jag bli nyfiken på vad de är för en liten krabat som håller mej vaken om nätterna ♥
10 veckor kvar nu. Snart ska man ut i barnvagns djungeln igen för att köpa syskonvagn. I onsdes rensade vi lägenheten på skitsaker och körde en full bil till tippen. Istället för att "boa" och spendera galet mycket pengar på saker som bebis "måste ha"så får vi rensa och göra plats åt den nya stjärnan :) Det är iaf väldigt skönt att kasta saker, ingen risk att man blir en såndär extrem samlare. Hehe!


Meyas mormor och morfar var här och hälsade på fre - lör det var göramysigt! :)


Ha en go kväll ni!


Happy New Year!!!!

Hoppas att ni hade en riktigt go kväll och natt igår, för det hade vi iaf!

:)



Muuuuaaahhhh!!!



Rockade loss med killarna :)

sötnosar...

Vår stora lilla trollunge ♥


RSS 2.0