15 månader


Vårt goa lilla troll fyller 15 månader idag!



Nu ska vi åka till HM för att skämma bort vår lilla tös... senså ska vi till Meyas farmor och farfar idag igen! :)
Mysig söndags middag...


Tinou är en av Meyas stora idoler...


så mycke bättre...



Jobbat klart för idag, väntar på att Meya ska vakna sen ska vi åka till hennes farmor och farfar, mysa och äta :)
Äntligen börjar så mycket bättre ikväll! Laleh ska vara med, älskar verkligen henne! Hon är grym, grrym!!
Vad ska ni hitta på en dag som denna då?




Så här go är Meya i håret när hon vaknar, sorry den suddiga bilden blir typ yr när man kollar på den...
Hon är så gosig, lyllo grisen säger jag bara!




Ha en go kväll!


Glad, arg, glad, arg.....


Myser i min ensamhet och tittar på Idol, men blir bara uttråkad.... Har liksom inte hittat någon jag gillar sådär mycke att jag får gåshud när dom sjunger. Tycker ingen är speciellt bra förutom Robin tror jag han heter... jaja, kommer nog hoppa Idol nu. Är iaf tok mätt, värmde taco chips med riven mozarella och in i ugn med det och till detta hemmagjord guacamole med massa vitlök! Inatt lär de inte komma några Halloween spöken till mej iaf..Men det är hur gott som helst!

I morse hämtade Meya sina skor och sin overall, satte sig på golvet å försökte klä på sig, hon tyckte tydligen att vi skulle gå ut kl 8... Med hennes temprament och vilja kommer man nog vart man vill i livet, att dom orkar dom små liven! :) Hon lyckades släpa upp sin grån kaffe slörpande morsa från soffan..... Kl 9 satt vi i bilen på väg till öppna förskolan för å hänga på låset. Älskar verkligen öppna! Meya träffar andra barn, jag träffar trevliga mammor och pappor, tar en kaffe, tittar på Meya när hon leker, helt perfekt! Och efter ett par timmar åker jag hem med en väldigt trött men nöjd liten dam som vill sova i ca 1,5 timme!


"För jag heter faktiskt Meya, och jag är faktiskt sur!!"

- Och nu är jag glad igen!



Men trots att tålamodet inte är det allra bästa ibland och jag himlar med ögonen så dom snart hoppar ut från nuvvet, så är hon min älskade lilla goa trollunge! Bäst i hela världen är hon!

Näe, nu ska jag ta en liten shower power och så ska jag lägga mej i soffan när Helenius hörna börjar sen blir de lite läsa min "kärringa porr" pocketbok: Sagan om Isfolket på de sen lär jag somna efer den här dan, ja just de ska ju jobba imån också!

Ha en underbar kväll Ni
Puss


25/3



Vaknade i morse och hade en "när-man-är-liten+julafton" den känslan, ni förstår va? Just ja, idag var de ju ultraljudet vi skulle på! Igår sa jag till Rickard att nu måste vi ju gissa på vad de kan vara för en liten skrutt därinne, jamen bara så att jag kan säga till dej sen att du hade fel. Rickard trodde på en lite tjej till och jag på en liten grabb....



Men först så vill man ju såklart veta att allt står rätt till, och de gjorde det! Skönt! :) Är nu i vecka 18 och hon trodde att bebben skulle komma runt den 25/3
Varför vill man veta undrar säkert många, och det förstår jag. Tänkte själv likadant tills efter Meya. När hon väl var ute och låg på mitt bröst var de så häftigt att både jag och Rickard inte brydde oss de minsta om det var en pojke eller en flicka, och min lycka förändrades inte när dom sa att de var en liten tös såklart! 
Plus att jag är galet nyfiken av mig! :)

När jag har fel så har jag fel, men en mammas intuition stämmer alltid! 


Så, idag fick Meya se sin lillebror på skärmen!



Bulle på jäsning :)


Nu är verkligen hösten här och det är så himla mysigt tycker jag! Det är nu man ska mysa med sina nära & kära utan dåligt samvete för de fina vädret, näe nu kan man ligga på sofflocket å jäsa så mycket man vill! Film maraton feelingen är här! :)

Men de var ju några fin fina dagar förra veckan å då passade vi på att vara ute!De gillar Meya :)


Lite sandlåda e ju aldrig fel :)
Så blev de en tripp till Stättared med, till alla fina djuren!








Stora damen, nu händer de verkligen grejjer hela tiden! Hon har börjat gå lite själv nu typ 15 steg försiktig som hon är :) Men hennes egen vilja är hon inte ett dugg försiktig med, de låter hon oss få föra med besked! Hjälp, hur ska de bli sen när hon blir tonåring?! Näe, de vill jag inte ens tänka på :) Det är bra med en stark vilja!

Ja, idag är de kanelbullens dag tydligen, ska passa på å vräka i mej iaf en :) Vår egna lilla bulle som just nu ligger på jäsning är inte färdigbakad förens i slutet av mars! :) Ska bli spännande... Snart har vi två små troll ♥

Nu ska jag slänga ihop en matlåda till jobbet, sista veckan nu senså ska jag vara mammaledig till i början av januari! Saknar mina mammor så himla mycket, nu har jag mycket att ta igen och många lattor att dricka! :)

Puss & kram på Er!


RSS 2.0