Vallningar

Varför ska min kropp alltid eftersvettas när jag duschat?! Jag får aldrig vara fräsch å ren...
Tror de är såhär de känns att ha vallningar i övergångsåldern. - Övergångsåldern, övergång till vaddå? - Klimakteriet, rynkor, hormonrubbningar, ansiktshår, hängtuttar, dålig syn och hörlsel... är de de som är de man övergår till, å lämnar allt vad fasthet och slät hy heter bakom sig. Eller jag vet inte, himla deprimerande ord iaf tycker jag! Övergångsåldern hmm....

Ja, jag har iaf varit och jobbat ikväll, var tok inte sugen på de idag, ville hellre vara hemma å gosa med Meya och fixa i hennes rum. Imorgon ska jag försöka hinna med några penseldrag där iaf! Här var de fotboll för hela slanten när jag kom hem, både på TV n OCH fotbollsspel på datorn, de var inte okej! Hehe!


Nyvaken Meya ligger å väntar på sin morron välling...



Hon e så gosig lill pluttan! Nästa vecka eller ja, när lönen kommit ska jag bättra på Kamprads privat ekonomi lite, får bli en ny matta å en massa krims krams som man alltid hittar på Ikea... Förra veckan när Rickard låg i soffan å mådde lite småilla så tänkte jag för mej själv att om han nu ska spy kan han väl göra de på mattan så vi kan köpa en ny! knäpp man e!
På fredag ska vi åka ner till Blekinge och smula ner Meyas mormor å morfars hus :) Meya äter rån och majskrokar för fullt, blöta rån stelnar på golvet och sitter som berg sen! Samma krokarna men dom är mer klibbiga i hennes dreggel blöta små händer...

 


Ha ha! De bästa är när rånen fastnar på läppen! -Look no hands! :)

Såg lite BB i söndes, kan bli roligt med dedär paret och hon som inte är en hon :) Jag är ett BB freak! Har inte vågat kolla upp när de visas för då kommer jag börja planera mitt liv efter BB tiderna, sorgligt men sant. Måste erkänna att jag saknat BB, jag och Liza hade alltid BB kvällar på torsdgar, riktigt högtidligt var de! Förstår att han kocken från gbg inte ville gå in i huset när han hade Gry Forsell framför sig, halleda va snygg hon e! Ingen övergånsålder där inte!


Näe, puss å gonatt på er! Big Brother is watching You :)

Något är på g...

Lill strumpan är inte alls sig lik idag, för de första så vaknade hon kl 6 (!) i morse, jaja de är väl inget med de iofs... Men hela nätterna i några dagar nu så har hon vaknat å vartit lessen en stund...men somnat om så fort hon fått nappen och lite gos.
 Frågade på BVC när vi var där i tisdes om de berodde på drömmar eller ngt, då sa hon att barn "brukar" inte börja drömma förrens dom är runt 9 månader men att de mycke väl kunde vara så för Meya.
Hela dan har hon velat bli buren mycke och haft sten koll på mig så fort jag lämnat rummet så har hon protesterat... Hm, ja man undrar ju vad hon tänker på den lilla...
De kan man ju undra för de kommer jag aldrig få veta ändå! ;) Kanske är de tänder på g?



-Fast mest är hon glad och gosig! Undra när man ska få den första pussen :) hehe!

Själv ska jag snart gå å lägga mej faktiskt, Rickard är iväg och kollar på fotboll, då kan man lägga sig utan att känna sig som världens tråkigaste flickvän! He he!

Alltså jag vill såååå mycket just nu! Vet att de kommer komma en lapp i lådan där vi som hyr lägenhet ska få anmäla intresse om att de ska bli bostadsrätt! :) Jag hoppas, jag har redan gjort om köket i min lilla hjärna ;)
-Jag vill piffa till lägenheten med lite nya gardiner, kuddar krukor , tavlor, lampor mm mm! Har förälskat mej i orange och rosa tillsammans! Är de inte fint? Man blir glad och go av mycket färg! Kanske ska köpa en triss för de är inte billigt å ligga på topp! He he!

Appropå ingentig så har jag lagt ner alldeles för mycke tid av mitt liv på Facebook! De är deprimerande när man tänker på de... Och ändå är jag inte värst de vet jag men ändå! Helt onödigt...Fast ibland är de lite kul..

Igår var de "tjej dag" hos oss kan man saj! Anna kom vid 12 sen kom Eliza och Tinou över också, de var mysigt! Vi åt lunch senså åt vi den kladdigaste kladdkakan ever! Men sååå gott!

-Anna ♥ Ser ut som såpbubblor,fast de är de inte,  är de solen som gör att de blir så tross? Kors i jissenamma!

Så nu ligger kladdkakan i min kyl då kan man ju inte låta bli att småäta på den lite då och då... Varför tar jag inte bara en stor bit direkt? Nä, jag tänker rätt fast de blir sååå fel! :) Får bli en lååång promenad imorgon...


- Meya var lite gullig mot sin pappa :) Han fick en söt ram med kort på henne som han ska ha på jobbet...Å ett kort med handavtryck och så hade hon ritat lite med :)

Okej, nu fick jag ett ryck, får bli 10x2 armhävnningar, 25x2 dips och 50 sit ups... Samvetet.....bläää

Ha en go kväll å sov gott! Hoppas Meya gör de också och att hon inte vaknar innan 7 imån ;)

sol sol :)

Hejsan hejsan!

Oj,allaredan söndag och om bara 2 timmar börjar de som vi ALLA har längtat efter, SOLSIDAN! :) Själva så ha vi varit på västkustens solsida idag, japp på utflykt :) Meyas kusiner bor i Frillesås precis vid havet. Vi promenerade till stranden svårt å tro att vi ska bada där om bara 4 månader typ! Hoppas vi får en varm vår,är såå trött på å frysa nu!


Galet vackert... Här kommer lilla Meya springa runt sen i sommar och jag
kommer jaga efter henne med solkräm...


Meya var glad för att vara ute... Hon sov mest ♥
Efter promenaden så fikade vi ute i solen! :) Jag älskar sånna här dagar...

Igårkväll var vi hemma hos Loá med familj och åt tacos, riktigt mysigt var de! Vid tolv traskade vi hemåt i kylan, i vagnen var de bara Meyas nästipp som stack fram :)

Loá och Meya brukar ses lite då och då för å leka :) He he! De slutar nästan alltid med att Kicki ligger på golvet å fotar våra små sessor, höll på å snubbla över henne när jag kom från köket ;)

I morron är de allahjärtans dag,ser fram emot mina vackra blommor! Nädå, jag tycker den dan är lite överskattad faktiskt, de är då alla singlarna tror att alla andra blir så himla uppvaktade och sitter hemma och är bittra. Var inte bittra, jag lovar er att de är ingen skillnad när man har en partner hehe!
Vi hade vår myskväll i fredes, åt gott å såg - I rymden finns inga känslor, tips från Lina. Den var verkligen jättemysig!
Imorgon ska jag kolla upp vart vi kan gå för å sjunga och busa! Sång och rytmik heter de nog... Tror Meya kommer gilla de. Hon älskar när man sjunger och allra helst jamar som en katt! Så de är de jag gör, jamar, jamar och jamar.... Imse vimse,bus, jamar, imse igen! De är jättemysigt men skönt om några andra sjunger också! Så de ska vi göra, blev ju inget med Baby yogan... Till simskolan står vi i kö, hoppas vi får plats v 13!

Näe, nu får de bli en kopp kaffe för mej, så jag inte somnar...
Är tok sugen på choklad också,jobbigt!

Ha en underbar kväll gott folk!

Jag är fast....

Åh,kom nyss ut från en go varm dusch,ångar fortfarande om mej...

Nu behöver ingen fråga vad jag gör nuförtiden, förmodligen sitter jag och hejjar på mina budningar på Tradera, alltså detta är sååå spännande! Glömmer tom av att kolla på saker själv :)   -"yes nu leder hon igen,,,, hoppas hon "vinner" mina fornarina jeans"
Ha ha, jaa just de vinner, om ni någon gång har varit inne och budat på något på Tradera så vet ni vad jag menar....man blir överbudad, så lägger man ett nytt bud,,,spänningen stiger, man kollar hur lång tid innan annonsen går ut, man tror att man har en plan haha! Så sista budet av mej nu sen ger jag upp.... så blir man överbudad av en helt ny som bara kommer in sådär huxflux, då blir man förbannad och lägger de SISTA budet, så- tiden ute och DU har vunnit tröjan eller vad de nu var man så gärna ville ha. Glädjen är enorm! YES! - Men oj blev de sååå mycke pengar ändå,,, jaja skit samma, jag "vann" iallafall! HA!

Igår kväll så ville Rickard att jag skulle sätta mej isoffan med honom å mysa, " Ja, jag kommer jag ska bara..." säger jag...Jajjemän Tradera.
En timme senare sätter jag mej i soffan! Så sitter jag och förklarar att de är ganska mycke jobb med dehär, jaa folk mailar och frågar en massa... Då undrar Rickard om de verkligen är värt allt jobb? Värt?! Men de är ju bara nu när jag har gjort den STORA röjningen i garderoben,jag skyddar mitt tradera som ett missbruk. Inatt så drömmde jag tom om mina försäljningar...
Alltså man får omdömen i form av stjärnor i olika färger ju mer man säljer/köper... Om ett omdöme har jag en gul stjärna Yeeey! Den första nivån kan man säga. Tänk när man får en blå stjärna med "svans"! Detta är galet, hoppas de bara är en fas i mitt liv :) Ha ha! Skit samma de är iaf kul och man drygar ut kassan liiite :)



-haha, dom här är så sköna! Kolla in skelet :) Min lilla trollunge! Hi hi!




Missade tiden till BVC idag....oops :( Vi går dit på drop-in på tisdag istället.
Inatt sover vi själva jag och Meya,pappa är på utbildning.
Så fort de började bli mörkt ute spran jag och låste dörren!

Nä,nu ska jag kolla lite TV  sen går jag å värmer min vetekudde som får följa med till sängen.

Ha en go kväll, puss å kram från oss! ♥

Bzzzzz...

Idag har jag dammat av mina easy tone! Yaaaey, som jag längtat :) Jag tog Meya med på entimmes promenad, hon somnade gott efter 5 minuter.



Jag stannade till vagnen för att putta in nappen så surrade de i mitt öra, de var en insekt, de lät som en humla..(!?) kan de vara så i februari... jaja de hade varit en perfekt vårdag om de inte blåst storm... Snart är de vår! :) Solen skiner och mina fönster är så rena och fina! I wish, ,,

Ibland så märker jag från dag till dag att de har hänt något med Meya, hon blir lixom lite mer medveten på något sätt, hon skrattar på ett annat sätt eller åt andra saker, svårt att förklara men så är de iaf!


Hon är ingen "hoppig" unge, hon lyfter upp benen i luften, lite försiktigt sträcker hon ner en tå i golvet lite då och då :)


Jag kom nyss hem från jobbet, för tillfället så har jag flera jobb känns de som, har öppnar ett konto på tradera och rensar i garderoben för fullt! Men sicket jobb de är! Folk mailar och frågar om jag kan mäta byxor hit och dit och en massa andra frågor,,,
Så blir man lite besatt av hela grejen, flera gånger om dan sitter jag och säger högt för mej själv, "komigen nu då era snåljåpar, BUDA lite!!!"
Just nu säljer jag mest jeans, en gammal 70-tals jacka gick för typ 50 spänn ikväll...
Nu ligger de paket och grejjer överallt! Gäller att ha koll på vem som ska ha vad!
Fick en lien utskällning av Rickard att jag inte tog tillräckligt med fraktavgift, för de är så att köparen/vinnaren betalar frakten. Nu har jag kollat upp de lite så nu kommer jag kanske gå med liiite vinst iaf! :) He he!


Skruttan myser i soffan...♥
Sov så gott... Bzzz, de var nog en humla, ja just de såg första bananflugan innan också, vårtecken :)


Nuuu börjar vi få gråa hår,gråa hår,gråa hår......


Ja de är sant! För någon dag sen så stod jag med näsan tryckt mot spegeln under de hemska lysröret i badrummet och nopprade ögonbrynen... Då fick jag se de! Fort fort ryckte jag bort de med pincetten, phu, skönt! Gjorde en snabb check av lilla utväxten, och de var då jag fick syn på dom! Massor, överallt var dom!
I panik gapade jag till Rickard, jag har blivit gråhårig!!!! På med mössan ner till salongen och så köptes de hårfärg! Meya vaknade tidigt idag ca 06... När hon somnade om igen sen runt 9 så snabbade jag mej att färga håret innan jag skulle på min ansiktsbehandling!
 Så nu sitter jag här och vet att under hårfärgen finns massor av gråa hår och med blossande röd fejja.... Gjorde första behandlingen med Dherma roller idag, ajajaj, det är en rulle med 250 små nålar som rollades över ansiktet! Galet jag vet men de är tydligen grymt om man vill bli av med ärr och så piggar de upp hela ansiktet :) Ingen30 -års kris här inte ;) hehe!


Är ni inte snälla så kommer Meya å drar er i näsan! He he!

Igår var jag och Liza och såg Svinalängorna på Bergakungen. Jag hann shoppa lite grejjer till Meyas rum på Lagerhaus, jag älskar verkligen den affären :) De blev 3 färgglada kuddar, söta askar och en gul sladd till taklampan :)
Jag och Liza tog en fika innan bion så vi hann tjöta av oss lite :)
På tåget hem så mådde jag så dåligt av filmen, hade lite ångest tror jag... Och när jag berättade om filmen till Rickard sen så började jag gråta igen!
Tror nog att jag ska lätta mitt sinne med lite Johan Glans! Finns ingen som är så rolig som han!


Ha ha jag dör av skratt bara jag ser honom! :)

Ikväll är jag och Meya hemma själva, pappa jobbar...




Antar att hon vill läsa bok :) Och mumsa på en å annan majskrok kanske!


Synd att dom är så äckliga annars så hade de varit ett smalt snack, innehåller bara majs och vatten!

Ha nu en tok mysig kväll allihopa!

Puss å kram från oss!


vår lilla sessa har fyllt 6 månader!



Gissa om hon blev bortskämd vår lilla höna! Vi hade kalas för Meya i söndes hos farmor och farfar. Faster. farbor med familj var där och mormor och morfar kom ända från Olofström! :) Vi åt tacos och hade jätte trevligt!
Hon fick en massa fina kläder och kanin lampan som jag älskar! :)
Kommer bli så fint i hennes rum sen! Snart färdig målat, de ska in en matta, nya gardiner och lite småkrafs, och sist men inte minst ska ju Meya få flytta in!


Bus hos mormor ♥

Charmade morfar till tusen! ♥

Idag får de bli en inne dag, regnar och är skit trist ute...

Näe, nu ska mitt lilla troll och jag äta lunch :)

Ha en go dag och tusen tack för ett mysigt kalas ♥

RSS 2.0