se upp i backen!!!

Förra helgen var vi i Olofström för att hälsa på och stöka ner lite :)
Meya åkte pulka och älskade det! Hon är en liten mes så jag trodde aldrig att hon skulle våga, men shiii fick mamma! "mee, mee" Underbar helg!


No hands!!!



Här gör vi reklam för en parfym som kommer finnas i butik i dagarna, näe skojjar bara. Hon klev rakt in i magbildstagningen :)


Snart blir hon storasyster, är i v 36 nu... Hjälp! Snart så går man genom korridoren mot förlossningen med kallsvettiga händer och svullen fejja. På Varbergs sjukhus har dom tom varit så fyndiga att dom målat en navelsträng längs hela väggen till dörren. Den var jag ganska störd på när vi fick åka in och åka hem tre dagar i rad när vi väntade Meya. Äckligt med en navelsträng på väggen, undra vem som kom på den idén.

Jaja, iaf så ska jag till barnmorskan imån, lyssna på hjärtljudet ♥ ta lite prover och så ska det vägas såklart!

Näe, känner mig lite rastlös i själen ikväll undra om lite glass kan hjälpa.... De är värt ett försök iaf.
Så väntar jag på Big brother som började i söndes. Fast som vanligt!!!
Hehe, tycker de är ganska skönt å titta på lite "annorlunda" människor ibland. Hon som är gravid är ju i exakt samma vecka som mig, varför sökte inte jag? Näe, skulle aldrig göra det när jag har barn. (inte annars heller)Det borde vara en lag att inga av deltagare får ha barn. Han eller hon eller ska man säga "hen" nu kanske får men för livet ju! "Hen"...hmm vet inte vad ni tycker men jag tycker att det är det hemskaste ordet som finns och kommer aldrig använda det någonsin! Vill vi att vi ska vara könlösa? Att kämpa för jämnställdhet är jättebra, men att göra alla likadana fast vi inte är det känns så himla fel, att de ens var en debatt om det gör mig mörkrädd!
Tänk att lämna sin unge på ett dagis där alla barn kallas "hen". Skulle man få klä sitt barn i en rosa klänning med en tofs i håret utan att personalen skulle kalla in en på ett krismöte? Alla ni som tänker att jaa, varför inte "hen" skulle nog funka, SLUTA!!! Det är ett fult ord som skulle kunna ersätta vilket skällsord eller svordom som helst! Sådeså!

En shower power nu å lite glass på de!
Pöss påer!


RSS 2.0