Halvlek

Hola!

Sådär, nu har halva tiden gått och jag går nu in i vecka 21 (!) Nya friska tag efter min lilla olycka i lördes morse... Jag ramlade i trappan när jag skulle gå till spårvagnen från Liza. :( Skosnöret fastnade i den andra skon så mina fötter satt liksom fast i varandra i steget nerför trappen, jag ramlade på mina stackars knän och helt plötsligt så låg jag med fejjan bland löv och stenar... Studsade liksom utanför trappan så jag inte fortsatte att rulla nerför. Tur eller snarare änglavakt hade jag å framförallt min lilla bebbe som slapp undan den hårda stentrappen!

Men skakande händer ringde jag Liza som sprang ner till vraket i trappen.. Eftersom vi bara var en hållplats från Sahlgrenska så gick vi till akuten där. Där sa dom att de inte trodde att de var någon fara med bebbe, jag var inte riktigt nöjd med de svaret så hon ringde specialisterna på Mölndals sjukhus där de sa samma sak. Om jag fick sammandragningar eller blödning så skulle jag såklart åka in. Kände mig lugnare med de så jag haltade ut igen...

 Fast jag hade ändå ett litet hjärnspöke under dagen och kvällen, de var ju ändå ett hårt fall tänk om typ moderkakak eller ngt annat typ lossnat? Förutom alla tankar som snurrade runt, runt så ska man fajtas med alla dessa hormoner! Eftersom Meya sov hos farmor och farfar så skulle jag och Rickard ha en kväll för oss själva och gå ut å äta lite å så. Fick sminka om mig tre ggr tror jag för jag inte kunde sluta gråta... Ringde syrran och lipade lite till....Fast sen när vi väl kom ut så kändes allt mkt bättre.
Idag ringde jag min barnmorska, hon sa att jag kunde komma till henne så skulle vi göra ett ultraljud så jag fick se honom och hon kunde kolla så att de såg bra ut. Så nu känns allt bra igen :) Hjärtat slog fint och han sparkade och rörde på sig! Hon sa att moderkakan ligger framför vilket gör att den dämpar känseln lite när bebisen rör sig.
Så nu är jag inget vrak längre och ska bara mysa resten av tiden som är kvar!



Kan själv :)



- Alltså mamma, du behöver inte ens stå där, jag fixar själv nu vettu!

Snart är man inte till ngn nytta längre, hehe!

Ha en go kväll ni..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0